Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik zaplatit pojišťovně?

Od: keprena odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,mám u jedné agenturdohodu o pracovní činnosti.Bohužel se ke me v té práci chovali jak k dobytku,jsou tam strašné podmínky.Je pravda,že za víkend se tam dá vydělat 2000kč.Mám otázku,v předcházejícím měsíci jsem tam byla pouze jeden víkend,ale mam ještě jednu DPČ.A tenhle měsíc tam bud půjdu jeden víkend nebo už vůbec.Moje otázka,mam podepsaný růžový papír,bud to tam skončim a žádnej platit nebude nebo tam půjdu ještě dvakrát a vydělám 2000kč,budou mi platit z 2000Kč zdravotní a sociální pojištění?Pokud ne,našla jsem si jinou brigádu na 12ctky kde vydělám 5200hrubého,ale řekli mi,že na DPP a žádné zdravotní pojištění mi platit nebudou.Když si pojištění zaplatím sama,tak kolik to bude,abych měla vše stoprocentně?Jestli 1080 jako osoba bez příjmu-což já příjem mít budu na DPP nebo těch asi 1600kč jako OSVČ,ale to druhé platí jen žvnostníci že ano?Prosím,můžete mi někdo znalý věci poradit?Děkuji moc a přeji hezký den

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

keprena
hodnocení

Ahoj,potřebuju nutně poradit,zda mi při DPČ a výdělku 2000kč za měsíc bude zaměstnavatel platit zdravotní a sociální,když mám podepsaný růžový papír.Díky,prosím poraďte.

Zdravku by měl odvést a socku taky - z 2.000 už se odvádí. Růžový papír se týká daně, nikoli pojištění.

hodnocení

0x

Zajdi na nejbližší expozituru Všeobecné zdravotní pojišťovny a tam Ti dají kvalifikovanou odpověď i potřebné formuláře a složenky na platby pojistného. Jedna je těsně u stanice METRA B Invalidovna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]