Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak propagovat svůj blog?

Od: mrnousek* odpovědí: 6 změna:
Dobrý podvečer.Založila jsem si blog, kde si zapisuji "povídky", které jsem sama vymyslela. Chtěla bych vědět, co si o nich myslí lidé, co mě vůbec neznají, ale nikdo na moje stránky nechodí! Poradíte mi, prosím, jak svůj blog propagovat?Děkuji předem.doplněno 11.12.11 09:37: Takže podle rady sem dám odkaz: Moje vlastní povídky - blog.cz

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinxx1
hodnocení

0x

Tak dejte treba odkaz sem;)

hodnocení

0x

Mně se to líbí. Máš fantazii *palec*

Ano! I já bych si velice ráda přečetla prvotiny mrňouska. Honem sem něco pošli, alespoň já, si to určitě ráda přečtu a ráda napíši svůj názor. Nestyď se a do toho!

doplněno 11.12.11 20:20:

Tak jsem se právě vrátila. Přečetla. No, vzhledem k tomu, že Ti je dvanáct let, tak Ti nebudu brát iluze. Snaž se. A hlavně pozor na pravopisné chyby. Ale těch se dopouštíme všichni, v rychlosti, či v nějakém rozpoložení. Ty však, jako spisovatelka, na tohle musíš dbát daleko více. Nedělá to dobrý dojem. Takže starý známý od el. "učit se, učit se, učit se"! Jestlipak víš, kdo to byl?

mrnousek*
hodnocení

edison? :D

martinaa*

Lenin!":D:D

*ee*

doplněno 15.12.11 09:41:

Pro mrňouska, samozřejmě...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]