Nejste přihlášen/a.
Ahojky,
poraďte co bych měla koupit příteli za dárek k Vánocům. Vůbec mě nic nenapadá. Na internetě samé kraviny
Teď to taky řeším pro chlapy v naší rodině. Napadla mě třeba souprava pedikůry včetně masážního bazénku pro chodidla. Já bych z takového dárku byla nadšená, ale manžel mi to smetl ze stolu, že takovou ptákovinu můžu vymyslet jen já... tak nevím. Nejhorší je pokud ten chlap nic nedělá. Když má tolik zájmů, jako ten Váš je to hračka. Nejlepší asi koupit prádlo v MOIŘE to je záruka.
Přesně tak, jak píše Babka. Napiš jeho věk, záliby a kolik chceš do dárku investovat. Pak se Ti dostane kvalitnějších odpovědí.
doplněno 09.11.14 12:03:Tak třeba nějaké doplňky na kolo, např. brašnu na řidítka? Nebo vstupenky na hezký film do kina .
Kupte funkční trika, cyklo rukavice..., dobrou knihu, řetízek na krk pokud to nosí, hodinky, kosmetiku, dalekohled, tašky na kolo, batoh. Záleží na tom kolik máte v peněžence, pokud hodně stačí navštívit kvalitní klenoty, cyklo obchod... , pokud málo mrkněte na leták Lídl (co platí od pondělí jsem neviděla) ale sportovní trika, cyklokalhoty se daly nakoupit). Na internetu je spousta věcí, já už mám pro vnučky dárky doma a nevytáhla jsem paty.
Pokud to výše uvedené Vaše finanční situace nedovolí, stačí mašlička a lehnout si nahá pod stromeček...
Ale spíš bych se zaměřil na jeho aktuální požadavky - používá průpisku denně - tak slušné pero potěší..., používá často zápisník, tablet, mobil.. - jsou různá příslušenství nebo inovace... Něco se mu pokazilo v minulých dnech nebo nadává, že mu něco přestalo fungovat?
Tento problém má většina lidí ve světě.. chci někoho obdarovat a nevím, čím mu udělat radost... - musíte zkoumat sama...
Já jsem u muže uspěla nejvíc se zážitkovými dárky, krámů máme už dost a každý si koupí sám, co potřebuje. Buď jsem dělala výlet s překvapením (např. prohlídka vysokonapěťové zkušebny, elektrárny zevnitř, důlní vláček v podzemí ap. – je technický nadšenec) nebo se mu moc líbila škola smyku, výlet balónem a řízení lokomotivy. Zkoušela jsem i jiné, ale tyhle se, vzhledem k jeho koníčku, ujaly nejvíce.
doplněno 21.11.14 12:22:Pokud je to pro vás drahé, případně chcete něco materiálního, podívejte se na různé vychytávky třeba do Conrad - mají tam různé zajímavé blbůstky na outdoor, např. šikovnou kilometrickou myš, kterou projedete papírovou mapu a změří trasu (ten, kdo jezdí podle GPS to neužije) a jiné věci.
Vzhledem k zálibám bych toho vybrala dost ale já třeba letos příteli objednala náramek s vyrytým vzkazem a vytvořila mu tričko s vlastním potiskem na www.vyrobsitricko.cz. To jsou dárky, které mají i něco z tebe
Kapesní švýcarský nůž - originál. Pokud jezdí na kole nebo na lyžích, tak třeba kvalitní brýle, třeba žluté do mlhy, antifog - nezamlžovací, nerozbitné, s polarizačními skly proti oslnění. Nebo pletenou soupravu kulich - šála - rukavice, nebo šišku hoodně kvalitního salámu, třeba uheráku nebo kusanec uzeného a můžete ho sníst spolu s křenem, nebo nějakou jinou laskominu nebo společnou legrácku. Nebo mu něco ušijte, vyšijte (třeba monogramy na kapesníky nebo na ručník), uháčkujte, upleťte, namalujte, vymodelujte z moduritu, atd..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.