Nejste přihlášen/a.
Ahoj, Chtěla bych se zeptat jestli je horší vrtání zubního kazu, nebo ostraňování zubního kamene. A když je zubního kamene málo odstraňuje se nějak jinak než normálně? (mám pokryté jen 2 zuby)
Mám zkušenost s navštevou zubní hygieny kde probehla zkouska krvacivosti nebo tak něco (celkem nepříjemné - takova ta zahlá železná jehla zajiždí mezi zub a dáseň ...) potom ultrzvuk coz tuším vubec nebolelo jen to někde nepříjemně tlačilo a posléze leštění. Nevím jestlo to tak je všude a možná sem na něco zapoměl ale oproti vrtaní případně umrtvování nervu je to procházka růžovou zahradou ![]()
Ale jeto asi uz rok takže si na to už moc nevzpomínám, jen že zubní kámen je prevít a neměl by být déle jak dva roky jinak to může být důvodem paradentozy tuším :O příoadně me opravte jestli jsem se nespletl![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.