Nejste přihlášen/a.
Ahoj, Chtěla bych se zeptat jestli je horší vrtání zubního kazu, nebo ostraňování zubního kamene. A když je zubního kamene málo odstraňuje se nějak jinak než normálně? (mám pokryté jen 2 zuby)
Mám zkušenost s navštevou zubní hygieny kde probehla zkouska krvacivosti nebo tak něco (celkem nepříjemné - takova ta zahlá železná jehla zajiždí mezi zub a dáseň ...) potom ultrzvuk coz tuším vubec nebolelo jen to někde nepříjemně tlačilo a posléze leštění. Nevím jestlo to tak je všude a možná sem na něco zapoměl ale oproti vrtaní případně umrtvování nervu je to procházka růžovou zahradou
Ale jeto asi uz rok takže si na to už moc nevzpomínám, jen že zubní kámen je prevít a neměl by být déle jak dva roky jinak to může být důvodem paradentozy tuším :O příoadně me opravte jestli jsem se nespletl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.