Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co koupit k Vánocům?

Od: 10anders* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Nevím, zda se tato otázka hodí zrovna do této rubriky, ale nevím, do jaké jiné rubriky bych ji měl dát. Chtěl bych se zeptat, jak už nadpis říká sám o sobě, co koupit svým rodinným příslušníkům. Nápady beru jakékoliv. Chtěl bych, aby to bylo co nejlevnější. Děkuji za odpovědi. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Zadej do googlu "originalni darky" a rozklikni prvni ctyri odkazy. Vyjedou ti stranky, kde jsou moc pekne a originalni darky za par desitek kacek az po nekolik tisic. Dost veci me tam zaujalo, dost veci bylo vtipnych:)

hodnocení

0x

Anebo zadejte do zdejšího vyhledávání toto téma a projděte si diskuze, které zde probíhají. I tam by se Vám mohl zalíbit nějaký tip. ;)

hodnocení

0x

Ahoj, slipy, pyžama a bačkory už nejsou v kurzu. Protože se starám o nemohoucí babičku a téměř nevytáhnu paty /kromě cest za doktory/, vyřešila jsem to letos originálně. Internetovým obchodům také jako 56 letá babka moc nevěřím. Vybrala jsem takové dary, kdy si užijí všichni členové rodiny pěkný den.

1/ Rodinná vstupenka do ZOO - platí jeden rok, je na 1 den a rodina si může vybrat, kdy chce ZOO navštívit.

2/ Rodinná jednodenní vstupenka do aquaparku, platí 6 měsíců a lze si také zvolit sami den k návštěvě. Podotýkám, že to už ale až tak levné nebylo.

3/ Využití portálu Slevomat. Např v našem okolí nabízeli v pěkné restauraci 2 druhy smažených sýrů, hranolky, tatarku, zel. oblohu za 35 Kč porci. /asi 72 % sleva/ Také jsem jim to koupila, pro 4 lidi mi to vyšlo na 140 kč a nadlábnou se všichni na 3 dny dopředu.

4/ Také je možné využít portálu, kde potiskují trička buď jejich fotkami, nebo těmi, které si zákazník dodá. Vnuk je fandou traktorů Zetorů a tak bude tričko jedna báseň.

Chce to prostě něco neotřelého, nečekaného. Už jsou pryč doby, kdy jsem dostávala cejchy, ubrusy a prostěradla. A děsně mě to štvalo. *bzum* /ale musím se přiznat, že se mi po svatbě hodily a všechno jsem to ve zdraví zužitkovala/. I když jsem se předtím čertila.*cert*

Také jsem viděla nabídku na úžasný let balónem, letěla bych klidně i já, ale: Na osobu původně 5200 Kč, po slevě 2600 kč. I tak bych to nemohla dát. Ale lákalo by mě to. Jenže člověk si musí umět odříci a nemůže mít všechno, co by chtěl.

Jistě něco prima vybereš. Není to o tom, že člověk MUSÍ DÁT, ale že svým dárkem udělá radost. Někdy se to povede i s dárkem za stovku. Jaga.

martinaa*

Ackoli to asi bude znit trapne, ja ve svych temer 26 letech na Vanoce velmi uvitam pyzamo a ponozky:D:D Vazne, kazdy rok chci nejake pekne pyzamko a spooooustu ponozek.

hodnocení

0x

Anders, nevíme, kolik je ti let a jak velikou máš peněženku. Takže, když máš peněženku malou, vezmi ji a zajdi na nějaký vánoční trh a kup každému malou věc. Každý totiž pozná, že jsi ji kupoval s láskou. Nikdo neočekává dar, ale pozornost, důkaz toho, že jsi na něj myslil.*srdce*Nejkrásnější dárky jsem dostala od svého muže na začátku manželství, v šedesátých letech,když muž studoval. Dostala jsem spoustu maličkých balíčků. V jednom třeba byly berušky do vlasů a já měla na hlavě kudrnatého ježka 5cm. V dalším škeblička z léta. Kamínek mnoha barev. Miloval mě a já jsem milovala jeho nade vše. A věděla jsem, že když uviděl něco z těch dárků, vzpomněl si na mě. Škoda, že je to už pryč.*srdce*V dnešní době potřebné dárky kupují jen babičky a dědečkové a pozornosti si kupují navzájem mladí. Je to jen otázka ceny a velikostí peněženky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]