Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mimosoudní vyrovnání

Od: cocochanel odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, obdržela jsem dopis od AK o zaplacení dluhu na částku 90000,-, byl mi nabídnut splátkový kalendář na 9000,- měsíčně, háček je v tom, že mám exekuci na plat a mohu splácet max 4000,-, poradte jak je přesvědčit mimosoudním vyrovnáním na nižší částce. Předem děkuji za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A zkoušela jste se jich zeptat? Asi neporadím,ale snad jen tím,že opravdu nemůžete splácet víc než 4000kč.Když opravdu nemůžete dát víc,tak těžko z vás někdo dostane víc.

Myslím,že je to spíše otázka na právníky.

repkin*
hodnocení

0x

Je to vymáhání oprávněné? Pokud ano, tak zkuste kontaktovat AK, ideálně osobně, doložte doklady o exekuci a o tom, kolik Vám zůstává peněz a že víc dohromady prostě nedáte. Případně zkuste zažádat o insolvenci. Ale to neřeší to, že oni mohou jít místo mimosoudního vyrovnání rovnou k soudu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]