Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Daruj hvězdu - má někdo zkušenost?

Od: martinaa* odpovědí: 24 změna:

Pěkný středeční večer všem, ráda bych kamarádovi k Vánocům koupila "hvězdu". Jde o to, že spousta hvězd je označená pouze kódy, proto je možné nechat tuto hvězdu podle sebe pojmenovat. V balíčku se nachází kód hvězdy a její přesné umístění na obloze, a návod, jak zaslat své údaje a kód do centrály ve VB, kde vám za nějaký čas pošlou formulář, že jste jakýmsi majitelem oné hvězdy.

Má s tímto někdo zkušenost? Nabízí se to na mnoha serverech a nevypadá to jako nějaká podvod, nadto se mi to moc líbí:)

Děkuji*slunce*

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Martina, vždycky jsem si myslela, že jste děvče do nepohody, které stojí pevně na zemi a všechno vidí jasně a s nadhledem. *pusa* Neříkejte mi, že uvažujete nad tak těžkou snobárnou! To mi ani neříkejte! *modla*Někdo mi vyprávěl, že manžel toto koupil své afektované, hysterické ženě. A ta vypravěčka jí přinesla cíchy *haha*

martinaa*
hodnocení

On je kamarad prave zalozeny spis na tyto veci, tak jsem mu chtela udelat radost:) Pripada mi to romanticke, Vam ne?

A kdyby to stalo tisice, nereknu, to by byla snobarna. Ale za par stovek... nevim, ted jsem me dostala:)

lottka*

Dobrý den Martino.Chci se zeptat kde se dají koupit.

martinaa*
hodnocení

Treba zde tvojedarky.cz/..., ale kdyz zadate do googlu "daruj hvezdu", najde Vam jich mnohem vic - s ruznou cenou.

V polotovarech. Hvězda nebývá vě

doplněno 08.12.11 09:44:

Promiňte, tohle jsem chtěla vymazat, ale klikla jsem špatně...Jaga.

Proč to mazat? Chystal jsem se napsat něco podobného*smich*

hodnocení

0x

Milá Martino, také jsem Vás měla pokaždé za prima rozumnou holku, co umí stát pevně nohama na zemi. Proč najednou takový obrat? Stejně tak mu můžete koupit několik metrů čtverečných moře kdesi u Madagaskaru, nebo horu v Alpách. To bylo nedávno na netu. Můžete si ji pojmenovat podle svého, ale nesmíte si ji oplotit či jinak na ni zamezovat vstup ostatním. *smich*

Budu uvažovat jako chlap: chlap - materialista dokáže přijmout různé dary. Ponožky, sekačku, batoh, knihy, holicí strojek, kosmetiku. Ale hvězdu? Nic praštěnějšího jsem jakživa neslyšela. A kde máte tu jistotu, že jste si ji koupila jenom sama pro sebe? Třeba se o ni bude dělit kromě toho Vašeho i Pepa, Vašek, Fanda, Máňa a Hanka. Oni už opravdu nevědí, jak z lidí vytahat peníze. A je jen na nás, jak jim k tomu pomůžeme /nebo ne/. A na co skočíme /nebo ne/.*bzum*

Určitě by ten Váš raději, než hvězdu, na kterou se stejně nikdy nepodívá, uvítal mísu řízků, pečenou kachnu, uzený bůček. Případně utopence nebo naložený hermelín. Znám chlapské chutě. Tak mu o Vánocích dopřejte a vybodněte se na hvězdu. Z ní stejně nikdy nebudete nic mít. Ovšem má to jednu výhodu: v létě tam nemusíte jezdit sekat trávu, v zimě odhazovat sníh. *haha*Takže ono to opravdu nějaké to plus má...*haha* Svatá prostoto! Martino, děvče dříve tak rozumné, vzpamatujte se. Dokud je čas. Jaga.

martinaa*
hodnocení

Ten muj ano, nicmene kamarad je proste typ, o kterem vim, ze z tohoto by byl cely pryc:) I kdyz jen imaginarne...

A s tim odhazovanim snehu mate pravdu:D:D

imsorry*
hodnocení

0x

Já žádnou zkušenost s tímto nemám, jen bych se přidala k ostatním. "Daruj hvězdu" jsem na různých stránkách viděla už mnohokrát (před Vánoci při vybírání dárků na netu), ale tohle by mě ani na vteřinu nenapadlo koupit, stejně jako třeba parcela na Měsíci. *nevi*

cacab*
hodnocení

0x

Já ti prodám za tři kilča pět kubíků vzduchu nad Amazonií. V dnešním počasí se to šikne.*slunce* a jinak si myslím, že to s těma hvězdama je blbost, taková symbolika na který jenom někdo vydělává.

hodnocení

0x

Proč ne? Nejlepší dárky bývají ty zcela nesmyslné. Já před časem dostal k padesátinám létající fialovou krávu*smich* a i když bych ve svých letech měl dát přednost třeba teplým ponožkám, způsobila mi obrovskou radost*ua*. Občas ji nechávám proletět. Myslím, že užitná hodnota bude podobná:D.

Jiná věc je, že na tom kdosi kdesi na Váš úkor bezpracně dost vydělá.

doplněno 08.12.11 12:11:

Jako podvod bych to neviděl, víte přesně, co kupujete a k čemu Vám to bude;). Takže Vás nikdo neklame. Nikdo Vám neslibuje, že tam můžete létat na víkend*frajer*, nebo tam těžit ropu. Jediný problém je, že nikdy nezjistíte, jestli onu hvězdu neprodali víckrát*nevi*. To už by o podvod šlo.

imsorry*

Prosím vás, co to je, ta létající kráva? *smich*

Je to bakelitová kráva s křídly, zavěšená na vlasci u stropu. Když jí zapnete, kráva mává křídly a krouží po místnosti. Teď už se dá běžně sehnat, ale v době, kdy jsem jí dostal to v ČR ještě nikdo moc neznal. Možná znáte v jiné podobě (třeba netopír), ale to není ono, že létá netopír nikoho nepřekvapí. Ale kráva*sok*? Je to natolik stupidní, že mi tenhle dárek udělal největší radost za několik posledních let*smich*.

Daruj hvězdu - má někdo zkušenost?
imsorry*

Létající netopýr by mě tolik nepřekvapil, ale ten netopír možná už jo :) Dělám si legraci.

Já znám jen létající rybu:

airswimmers.com/... (hlavně to video mi přijde hrozně vtipný)

Ale ta kráva, to je teda gól *smich*

Martino, velice se omlouvám za odbočení, už táhnu. *hi*

martinaa*
hodnocení

Me to nevadi, mam rada diskuze, ackoli nekteri vyznamne jeci, ze se mame drzet tematu:) I me se krava moc libi:D

*sok*Joj, chybička se vloudila! Ani jsem si jí nevšim*smich*.

doplněno 08.12.11 17:21:

a koukám, že hned 2x.

imsorry*

Pořád lepší dvakrát, než kdybyste to napsal v jedné větě pokaždé s jiným "i" :D

Kdybych to napsal jednou s tvrdým a jednou s měkým, mohl bych se vymlouvat, že je to překlep. Takhle to vypadá, že jsem už zapomněl vyjmenovaná slova:(.

martinaa*

Ale my Vas mame stejne radi*mala*

Pane bože! Cože? Přestože jsem dost stará, nikdy jsem nic podobného neviděla. Musím se ještě hodně učit! Je to opravdu děsně stupidní, jak píše Magdon a spíš, než kráva, je to pořádná KRAVINA.

Pokud děcko předškolního věku nakreslí KRÁVU S KŘÍDLY, budu vědět, odkud vítr fouká! /od Magdona *haha*/. Jaga.

martinaa*
hodnocení

0x

Diky vsem za rady, nakonec jsem se rozhodla hvezdu nekoupit. Opravdu neni zadna jistota, ze by "patrila" kamaradovi a buhvi jak to vsechno vlastne je:)

Dekuji!:)

Ano, milá Martino, takhle Vás už poznávám. Zase to rozumné a praktické děvče. Taková zůstaňte i nadále /i když každý z nás má právo na nějaké to chvilkové vybočení/.

Kdo ví, kolika lidem už byla vaše hvězda prodána. A také uvažuji - jak byste v noci na hvězdnatém nebi vůbec poznala, která z nich to vlastně je? *smich* Jaga.

martinaa*

Maji poslat mapu s udajnym presnym umistenim hvezdy:)

Nicmene rada i nadale zustanu ve sve rozumnejsi schrance:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]