Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat masku čerta

Od: juras1009* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,vím že už je pozdě ale už chci mít představu,Ctěl bych internetovou strábku (obchod) kde by se dala sehnat "btutalní" kost, črta nebo jen maska na oblyčej... házejte mi sem odkazy klidně i na zahraniční stránky ;) díky za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd*
hodnocení

0x

co třeba ptákoviny ptakoviny.biz/... nebo přímo kostymy-masky.cz/...

lidus*
hodnocení

0x

partykarneval.cz/... Človíčku, není nic jednodužšího než zadat do vyhledavače "karnevalové masky, nebo karnevalové masky pro dospělé, nebo obličejová maska čerta"odkazů vyjede hafo.

juras1009*
hodnocení

No jo,ale já nehledám ty "dětské"hledám komplet jako je třeba v Rakousku takovíhle masky... drsnysvet.cz/...

lidus*

dobrej odkaz *cert*.

hodnocení

0x

Mám jednu parádní. Děti už odrostly, tak bych jí možná střelil. Není to ale levné.

stribrnak*
hodnocení

0x

nightmarefactory.com/...

jinak si zadej do google Devils mask a tam hledej

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]