Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Za chvíli jsou Vánoce a já nemám vůbec žádný nápad, co koupit mamce k Vánocům. Bohužel nejsem výdělečně činný, jsem student na SŠ. Nějaké penízky mám, ale není to moc a mamince bych chtěl udělat radost.
Já vím, že je to těžké dát takhle nějaké tipy, ale za zkoušku nic nedám. Máte nějaký tip, prosím?
Předem děkuji.
0x
Jestli máš málo peněz a jedná se jen o dárek pro maminku, tzn. že pak nebudeš mít moc běhání na poslední chvíli, vyplatí se s koupí dárkového balíčku počkat na posledních pár dní před Vánoci. Ve většině obchodů jsou už na ně slevy. A jestlli máš úplně pevné nervy a můžeš počkat s nákupem dárku na dopoledne 24.12., už můžeš takové dárkové balení často koupit třeba v hypermarketech s dost velkou slevou.
0x
Nebo zkus vzít nějakou její fotku, donést ji k "foťákovi" a třeba si nechat tu fotku vytisknout jako kalendář, nebo na polštářek, plyšáka, tričko, hrneček atp. Já každý rok obdarovávám rodinu spíše fotkami nebo těmito předměty, jednat udělají radost a jednak si také pokaždé, když uvidí fotku svých známých, dětí a tak vzpomenou
)
Hrneček na kafe jsem jí dával minulý rok. Byl to také takový set, kde byla káva s pěkným hrnkem.
Kupovat dárek 24.12 je pro mě docela risk, může mi tam cokoliv vlézt a co pak.. Kalendář s fotkami je taky fájn nápad, bohužel to mám pro babičku a dědu. Všem moc děkuji za rady! ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.