Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Za chvíli jsou Vánoce a já nemám vůbec žádný nápad, co koupit mamce k Vánocům. Bohužel nejsem výdělečně činný, jsem student na SŠ. Nějaké penízky mám, ale není to moc a mamince bych chtěl udělat radost. Já vím, že je to těžké dát takhle nějaké tipy, ale za zkoušku nic nedám. Máte nějaký tip, prosím?
Předem děkuji.
Jestli máš málo peněz a jedná se jen o dárek pro maminku, tzn. že pak nebudeš mít moc běhání na poslední chvíli, vyplatí se s koupí dárkového balíčku počkat na posledních pár dní před Vánoci. Ve většině obchodů jsou už na ně slevy. A jestlli máš úplně pevné nervy a můžeš počkat s nákupem dárku na dopoledne 24.12., už můžeš takové dárkové balení často koupit třeba v hypermarketech s dost velkou slevou.
Nebo zkus vzít nějakou její fotku, donést ji k "foťákovi" a třeba si nechat tu fotku vytisknout jako kalendář, nebo na polštářek, plyšáka, tričko, hrneček atp. Já každý rok obdarovávám rodinu spíše fotkami nebo těmito předměty, jednat udělají radost a jednak si také pokaždé, když uvidí fotku svých známých, dětí a tak vzpomenou )
Hrneček na kafe jsem jí dával minulý rok. Byl to také takový set, kde byla káva s pěkným hrnkem.
Kupovat dárek 24.12 je pro mě docela risk, může mi tam cokoliv vlézt a co pak.. Kalendář s fotkami je taky fájn nápad, bohužel to mám pro babičku a dědu. Všem moc děkuji za rady!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.