Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jelikož mám maminku v práci chtěla bych se vás zeptat kolikátky mám prsa když mám podprsenku 75 b můžete mě poradit děkuji
doplněno 06.12.11 10:01:a prosím ještě o číslo podprsenky chci si jít koupit nové oblečení tak abych to věděla moooc děkuji
Tady jsou nejen velikosti podprsenek v 75 , ale také druhy dále odkaz kde vše se dá na google podívat, jak podprsenky vypadají.
doplněno 06.12.11 10:37:Tady je obrázek. a informace z googlu
JAK ZJISTIT SPRÁVNOU VELIKOST PODPRSENKY...
Správně vybraná podprsenka dobře drží a pevně podpírá ňadra, dobře padne, nikde netahá a zadní část se nesune vzhůru. Ramínka se nezařezávají do trapézových svalů. Má-li podprsenka kostice, tak vedou těsně pod prsy až k podpaží. Podprsenka s kosticí daleko lépe tvaruje prsa a dekolt.
POSTUP MĚŘENÍ:
1. Změřte si obvod hrudníku _ nejdříve tak, že metr přiložte těsně pod prsy. Tím získáte velikost OBVODU,
kterou budete při nákupu uvádět _ např. 75, 80, 85 atd.
2. Měření zopakujte, ale podruhé metr veďte přes prsa, nejlépe přes bradavky nebo přes místo největšího
zaoblení. Tento údaj bude vyšší než první měření.
3. Spočítejte rozdíl mezi měřením přes prsa a pod prsy.
4. Podle tabulky zjistíte velikost vašich košíčků:
Rozdíl naměřených hodnot = VELIKOST KOŠÍČKŮ:
12 _ 14 cm: A
14 _ 16 cm: B
16 _ 18 cm: C
18 _ 20 cm: D
20 _ 22 cm: E
22 _ 24 cm: F
24 _ 26 cm: G
26 _ 28 cm: H
28 _ 29 cm: I
5. K naměřenému obvodu hrudníku (krok č. 1) přiřadíte velikost košíčků a získáte správnou velikost
podprsenky, např. 80 C, 85 D.
Podprsenek je hodně, hlavně druhy, je lepší si nechat poradit.
Modernípodprsenky- pro každou ženu a dívku | bonprix.cz
Kvalitnípodprsenkylevně | Astratex.cz
Děvče, děvče, ty jsi pěkná mrška. Děláš si tady z nás legraci. Píšeš, že máš podprsenku 75 B, půjdeš si koupit novou a na nás teď chceš vědět, jakou velikost. Přece 75B, ne? To snad není pravda! Kup si třeba 120F, když Ti to udělá dobře.![]()
Už jsem to tady psala, ale velikost prsou si budeš nejlíp pamatovat podle rad jednoho známého, dosti rozpustilého chlapíka. Tedy:
A - jako ANGREŠTY
B - jako BOBULE
C - jako CIBULE
D - jako DÝNĚ
E - EŠTĚ VĚTŠÍ
F - FUJ!
Už tomu rozumíš?
Jaga.
O velikosti vašich vnad,milé dámy,koluje mnoho historek.
Pán přišel do prodejny s textilem a žádá pro svou polovičku podprsenku:
"Jakou velikost,pane?"
"Prosil bych číslo 52!"
"Ale takové číslo není!" odvětí prodavačka."Jak jste na to přišel?"
"Mám klobouk číslo 50 a kus ještě přebývá!"
JABRAKA
Já se taky přidám ![]()
Pán kupuje pro manželku podprsenku a neví velikost, prodavačka se ptá - má je jako pomeranče?- odpověď zní ne - tak jako grepy? pán odpoví - ne, spíš jak kokršpaněl uši...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.