Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rodinné vztahy - názvy

Od: tonda27* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím o radu. S manželkou se přeme, jak nazvat svého příbuzného v této linii:

Jsem manžel manželky, která má sestru a ta má manžela - tedy, co jsem já ve vztahu k manželovi sestry mé manželky?

Omlouvám se, zda to tu již někde bylo řešeno, ale názvosloví těchto vztahů je pro mě poněkud nesrozumitelné...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud je to vaší ženy sestra,tak to je vaše švagrová,a její manžel potažmo také švagr,i když jakoby nepřímý.;)

hodnocení

0x

pro Vaší manželku je to švagr a pro Vás je to cizí chlap *smich* ale pivečko se s ním pije dobře, co?

naihonn*
hodnocení

0x

Viz výše uvedené by přesný termín vašeho rodinného vztahu byl, že vy jste manžel jeho švagrové. Zde je nutno podotknout, že to je RODINNÝ vztah, nikoli PŘÍBUZENSKÝ. Příbuzenský vztah mezi vámi může být teoreticky jakýkoli, ale pokud si ho nejste vědom, tak asi žádný nebude.

*frajer*

tonda27*
hodnocení

Moc všem děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]