Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vidím stejná čísla

Od: n3ss3r odpovědí: 11 změna:

Dobrý den už mi to nedalo a musel sem začít zkoumat co se to děje nevěřím že je to náhoda. Každý den se mi tak 10x stane že když se podivám na hodiny tak je třeba 08:08 , 12:12 , 16:16 atd.. co si o tom myslíte?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Zvláštní.a co říkáš na tohle:můj expartner je narozen 2.5.tak stejně jako naše dcera,jeho otec 11.července:jako můj děda z matciny strany,partnerova máma narozena 22.7.tak stejně i můj druhý děda z otcovy strany.
n3ss3r
hodnocení

hmmm taky dobry :D

Můj děda se narodil v pondělí, otec se narodil v pondělí, já jsem se narodil v pondělí, obě moje dcery se narodily v pondělí. Vzhledem k tomu, že nemám mužského potomka, se řetěz přerušil. Je to zajímavá náhoda, ale nic nadpřirozeného v tom nehledám. Moje jediná (zatím) vnučka se narodila v úterý a samozřejmě má jiné příjmení.

ludak*
hodnocení

0x

Myslim že furt koukáš na digitální hodiny*smich*

pt®
hodnocení

0x

Mně se to také občas stane, to nic není. - stařenka

cyril*
hodnocení

0x

Vyměnit baterii nebo natáhnout! ;)

hodnocení

0x

věříte na anděli?zkuste si najít něco o andělských číslech,myslím,že vám dávají znamení:)

n3ss3r
hodnocení

a jak to mam najit?

buss
hodnocení

0x

No fajn, barák kde jsem se narodil číslo ..., rodné číslo za lomítkem to samé, číslo telefonu v zaměstnání totéž. No a co z toho vyvozovat? Prdlajz!

zvedavyskritek*
hodnocení

0x

Já den co den kouknu na hodiny a je tam 22:22 :))

pt®

skřítku, to Vám jistě zazvoní budík a máte druhou večeři, co? - stařenka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]