Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer abych upřesnil svůj dotaz tak začnu od začátku asi před týdnem mě nějaký silný pocit ve mě v mé mysli přesvědčil přečíst si něco o andělich a zajímat se víc o víru abych poznal jak to opravdu je ani nevím proč četl sem si o archandělích hlavně o Michaelovi Gabrielovi Rafaelovi a Urielovi ale i o ostatnich ale pamatuju si jmena jen těhle ale i o 7 nebích jako by mě něco chtělo abych poznal pravdu v tomhle ohledu ačkoliv nejsem věřící a s paměti bych neřekl žádnou modlitbu tak věřím v boha a ve vše s ním spojené a asi před týdnem došlo k tomu že sem přijal boha i krysta a andělé a od té doby co pozitivně projevím svou věrnost už jenom svými myšlenky vůči bohu v sobě cítím takový krásný příjemný pocit něco jako mravenčení ale strašně příjemný uklidňujcí pocit stěstí vůbec tomu nerozumím a dnes se mi stala další divná věc začal sem si doma sám pro sebe zpívat (myslím si že to občas dělá každý z nás tak se snad nemám za co stydět) a po chvilce zpívání sem si uvědomil že ty moje slova (měl sem za to že to jsou nějaký nesmysli co mi dávají jen melodii) dávali smysl a tak sem zasednul k pc a začal to psát do překladače to co sem vnímal v mé mysli sem napsal a opravdu sem nechápal začal sem něco psát v italštině nebo latině ačkoliv neznám ani jedno slovo latinsky a ani italsky vůbec nechápu co to má být třeba to je jen nějaký nesmysl který si stejně ale nedokážu vysvětlit jakto že ty slova znám a jakto že sem je začal zpívat tak prostě sem začal psát něco čemu sám nerozumím a co neznám něco s toho sem si uložil snažil sem se psát to co nejlíp aby se to dalo pochopit takže sem to psal jak sem to slyšel ale mel sem pocit že se to píše jinak jelikož u některých slov sem fakt nevěděl jestli to je správně napsaný kazdopádně přikládám to co sem si uložil celkem mam toho 5 jakoby odstavců aspoň mi to tak příjde a říká můj instink ten pocit ve mě nevím jak to jinak vyjádřit snad se nestrapním a nebudete mě mít za nějakýho pošuka i když asi z očí do očí bych se neuměl někomu s tímhle svěřit lidi prostě na tohle nevěří a jestli to jsou jen nějaký nesmysli tak na výsměch do očí nejsem zvědaví tak si prosím nechte vaše případný pošklebující komentáře a v případě že to na tohle forum nepatří omlouvám se za spam nemyslím to zle jen prostě potřebuju radu od někoho kdo se v tomhle vyzná a chci to co nejvíc anonymě
1. una ferteus mio mirni us verte sangvinus ve morte mio ve este mio ve sveneus ve ist gildy mio alerte vi quentus qualte mio inatri mio ve este querto sangvini qualte mikorteus vi arneus sa quel vi kvarte mi
2. una patri mio ve este que mio vi ala belis vi ala belis una patri vi una patri vi quantenus mio cionus mi sanguanius una belus
3. vi quarte mio de este mio vi patri vi quentis
4. una bele satanus una mio santus mio quarte mio una belle mio una mio quarte una bele mio er ene belle este de quarte mio di una belle una belle mio di quarte uno patri mio una ele mio vi una este vi quarte mio uno de patrio mio de quarte mio benedicti mio di uno sanctius
5. ele belle melle una patri mio vi una patri uno patri mio qualte benedicti una patri sangvini i onu orbius uno qualte mio cartus vi onu mate vi ini patri mio de ene belle mio uno quarte mio uno qualte mio uno patri diuno belis mio di uno mio vi qualte svete xim uno patri quarte benedictium mio patri beli simo de uno quarte mio una patri fix verte dio mio uno este ferte sio mix uno quarte fix de uno patri mio de una este mio vi quarte ene vi uno patri bio uno mio
tak tohle sem vnímal ve své mysli hned jak sem začal zpívat snad sem si nezadělal na pěkný posměch jelikož fakt dlouho sem se přesvědčoval zveřejnit to za každou normální odpověď předem děkuji
mezitím semnapsal ještě toto 6. uno este fabricium ve velte dominium quarte simo uno patri uno patrium de velere patri simo uno quarte quili de spirit uno inis patri velere uno mero sulerus saqu de uno metro mio quatro fio de spiriti uno fix in patri de sanguinis de este mio quartum fix de simo erte mio sanquinus sanquini mio ono patri de quevere simo quarte mio uno patricium sa vallari vi nomini belle uno belli mio uno quarte belli ele de somi mio de uno mini mio belli simo uno merto mio de sen de quini uno de patri spiriti sanguini sangtus
7. so lares mio quarte simo fio de ene fix te mio quale de este dominium de patri de nomini sangtus de domini spirit uno quarte mio delle nosi dio mio uno quarte mio sangvinus de patri mio de spiriti uno mio de sanquini uno patris de sangui varus fix de uno mio de uno porte mio de uno patri cio sanquini sangtus de velere uno patri mio de uno patri dominius uno fio mio de sangvini dominicius de uno porte se ve mio salare fix uno buno mio de quarte fio sanguini mio
vůbec nechápu kde se to ve mě bere snad se najde někdo kdo mi řekne jestli je to vse blbost a nebo to neco opravdu znamená
děkuji za podporující komentář abych se odvážil s tím jít k někomu kdo slouží bohu popravdě je to jen o odvaze a zatím jí jen sbírám abych se uměl s tímhle svěřit nechci aby si lidi mysleli že sem nějaký nevím co co si myvýšlí blbosti což lidi dělají tak často když neumějí něco pochopit je to automaticky hned odsouzeno a nazváno jako blbost proto ty moje obavy
Není to pošklebování, ale řeknu to narovini: jsou to blbosti. Možná jste ve stavu přílišné fantazie (viz ty texty) nebo v něčem, co hraničí s určitým psychickým stavem. Mám základ latiny a imho ta slova nedávají žádný význam, spíš to je směska slov, kterou si dnešní člověk nějak podvědome naučí – ze seriálů, knih atd.
Kdyby to pokračovalo, doporučoval bych konzultaci s doktorem, protože něco takového se může rozvinout do stavu, kdy budete běhat nahatý po náměstí a předpovídat konec světa
děkuji za váš názor osobně si nemyslím že bych někomu vnucoval své názory jde mi spíš o pochopení o co jde a pokud to nemá smysl žádný tak si i tak nedokážu vysvětlit jak ty slova můžu napsat když sem se je v životě neučil a latinu sem nikdy nevyhledával jak to prostě můžu znát tomu nerozumím popravdě to funguje tak že mi to do mých myšlenek něco vysílá signál a sám mám potíže to rozluštit ten pocit je tak strašně nejistý přirovnal bych to k slabýmu signálu mezi dvouma vysílačkama stejně tak jako ten první s vysílačkou neví co přesně říká ten druhý s vysílačkou protože mají špatný signál mezi sebou každopádně děkuji za váš názor též sem se k němu přikláněl na začátku ale něco mi ukazuje cestu uvěřit
Mně to připomíná generátor výplňov/..., který někdo naplnil jinými (chybně psanými a skloňovanými) slovy. V dolní části odkazu najdete informace k použitým textům.
Poraďte.cz navštěvují i věřící, ale pokud vím, žádní duchovní. Stejně jako Wamp doporučím obrátit se na někoho v okolí.
Neuspějete-li u duchovního, nebylo by od věci použít radu qt.
všechna slova sem psal do překladače tak jak to vycházelo z mé mysli abych tomu sám porozuměl ale je opravdu že bylo obtížné ty slova psát jelikož vůbec netuším u některých slov jak se píšou a někdy sem ani nevěděl jaký slovo ten pocit našeptává tak sem čekal snažil se to pochopit ale bezvýsledně nakonec si to stejně vše psalo podle svého takže žádný doplňování slov mnou tam nejsou všechny slova jsou napsaný tak jak sem je cítil i když jak píšu občas to bylo opravdu obtížné porozumět sám nevím co si mám o tom myslet jelikož moje zdravá logika jednoznačně vylučuje jakoukoliv znalost těchto slov nikdy sem se latinu vlastně jinej jazyk kromě angličtiny neučil sám mám prostě velké otazníky nad sebou
Já jsem nemínila, že byste generátor (internetová služba) doplňoval Vy. Aby generátor textu fungoval, musel jej někdo předem naplnit. Uživatel pak zadá rozsah textu (počet odstavců) a generátor vygeneruje pseudolatinský text.
Je to trochu zvláštní. Myslím (možná mylně), že kdyby šlo o vnuknutí (záměr), napsal byste ta slova autiomaticky správně, vůbec byste o nich nebo o pravopisu nemusel přemýšlet.
Ale zajděte s tím za nějakým duchovním (radši katolickým nebo evangelickým) a texty mu doneste. Uvidíte, co Vám k tomu řekne (dáte nám vědět?).
Pokud Vám k tomu duchovní nedokáže nic říct, zvážila bych i toho lékaře (mohlo jít třeba o halucinaci, což by asi nebylo dobré jen tak přejít) ...
no asi tak ten kněz mi pomůže nejlíp ale podle mě to jsou jen nějaky pitomosti nebo spíš nesmysli jen nechápu kde se ve mě vzala latina slova o kterých nic nevím a nikdy sem o nich nic neslyšel to mě na tom všem zaráží nejvíc ani sem si nemyslel že by samotný text něco znamenal jen mi příjde divný že zničeho nic začnu psát něco v jazyku o kterým nic nevím a navíc ten pocit v době psaní toho textu byl nepopsatelný opravdu nádherný pocit stěstí opravdu sem nechápal a moje psychika je opravdu v pořádku to není otázka psychiatra že něco píšu v cizí řeči když to psát nemám protože to neznám a nikdy sem o té řeči nic neslyšel dělají mi problém římská číslice natož jejich řeč ty slovíčka prostě znát nemám takový je můj názor na danou věc a vědět určitě dám jak to dopadlo sice počítám s výsměchem ale neva určitě to přežiju
Trochu mi to připomíná jednu fázi nemoci mé maminky. Má Alzheimrovu nemoc. Přibližně před půl rokem začala z ničeho nic rychle drmolit slova na s a trochu na z. Všechna slovesa v infinitivu měla koncovku -ti, říkala i slova neobvyklá, zastaralá, která rozhodně v životě nevyslovila, snad jen četla v knihách. Psala jsem si něco na papírek, nemohu to najít, ale bylo to celé laděno depresivně, nemělo to žádný smysl, některá slova se stále opakovala. Chvílemi maminka prosila, ať ji toho zbavím, ať jí dám facku, že se třeba vzpamatuje a zastaví. Vůlí prý to zastavit nešlo. Silně mi to připomínalo scénu se seriálu Rumburak, kde stroj chrlí slova kororo, bororo... Bylo to dost děsivé, občas jsem si říkala, že snad má vidiny o konci světa.
Svět, zhasínati, svíce, soumrak, sličná, slečna, zastaviti, svět, soumrak, slyšiny, slaviti, svítiti...
Sdělila jsem to psychiatrovi, ke kterému v poslední době chodím maminčin stav konzultovat. Nedivil se, považoval to za dost normální projev této nemoci.
Nehci vás strašit, ale navštivte lékaře.
doplněno 19.10.14 13:14:Ještě doplním, že to přicházelo večer, trvalo až tři hodiny a po nějakých 3-4 týdnech odeznělo.
můj názor na to je že nebudu mít žádnou psychyckou poruchu jsem úplně zdraví člověk je mi 24 let a tohle vše se stalo až když sem sám od sebe ze vsé svobodné vůle přiznal lásku k bohu pak začli ty pocity problém je v tom že co lidi nedokážou vysvětlit ale jelikož vysvětlení potřebujou nutně pro vlastní uspokojení nazvou to klidně psychickou poruchou a nebo ještě líp jednoduše blbostí nevím jak na tom vaše maminka je ale pokud je na tom hodně špatně třeba vidí to co ostatní ne neříkám něco o budoucnosti ale třeba je na druhý straně v myšlenkách nemyslím to nějak zle opravdu ne jen to na mě tak zapůsobilo ani nevím proč
Já to mám podobne ...prez den v pohodě a večer okolo 22:00h to začíná kdyby někdo nebo něco bylo u mě a slysim divne neexistujici jazyky a strasny piskani v usich a zacalo to modlitbami k bohu trvá to asi týden pak se mi zdal sen vyděla jsem cerveny oci az do ruzova jako dabelsky oci a rikalo mi to že mam pockat ...a v tom jsem se probrala premyslim ze zajdu za knezem neni to vysvetitelny ale vim ze jsem psychicky v pohode chovam se normalne jen mi je divny proc vecer to zacina to už je k trosku k zamysleni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.