Nejste přihlášen/a.
pekny den,
v kvetnu jsem na slevovem serveru Seznamu zakoupil slevovy kupon za 1000kc. soucasti kuponu byla podminka, ze se musim predem objednat abych mohl kupon uplatnit. po nekolika mesicich jsem se rozhodl, ze chci kupon pouzit, ale ouha:
napsal jsem mail s objednavkou terminu, vratil se nedoruceny.
volal jsem nekolikrat na telefoni cislo z instrukci a telefon vzdy spadnul do schranky.
zkusil jsem napsat z weboveho formulare te firmy.
taky nic. po nekolika mesicich nic.
platnost kuponu byla omezena do konce listopadu, proto jsem se rozhodl, pred koncem mesice pisemne a doporucene napsat na adresu firmy, s tim ze odstupuji od smlouvy, protoze nemuzu kupon uplatnit a pozadoval jsem vraceni penez. dopis se mi nevratil, byl tedy dorucen.
A tim jsem u konce. Co mam delat dal? Neverim, ze penize (1000kc) uvidim, jde mi o princip. Nechci to nechat lezet.
Je to neopravnene obohaceni? mam to dat na policii? nebo to predat nejakym vymahacum, kteri zatlaci na pilu? internet je plny takovych podivnych firem...
Hajekt, kontaktoval jste ten slevový server, nebo pouze firmu, která má službu poskytnout? Lepší slevové servery jsou proti tomuto pojištěny a peníze by měly vrátit, příp. vám je alespoň dát jako "bonus" - předplatné, za které si koupíte něco jiného.
Vy jste totiž zaplatil tomu slevovému serveru, nikoli tomu poskytovateli služby. Pokud budou dělat krky, doložte výpisy hovorů (že jste na firmu opravu volal), podací lístek od dopisu - aby bylo jasné, kdy jste chtěl odstoupit od smlouvy atd. Protože jinak by takto vracelo nevyužité/propadnuté kupony mnoho lidí...
moznost kontaktovat nejdrive provozovatele slevoveho serveru me napadlo nejdrive (seznam.cz), ale v podminkach ( tip.seznam.cz/... kde se pise ze neodpovidaji za poskytnuti a vse je nutne reklamovat primo u firmy.
hovory mohu dolozit vypisem od operatora, mam nedorucene emaily (nevim jestli je to verohodny dukaz) a listek od dopisu mam take. odstoupit od smlouvy jsem chtel jeste pred vyprsenim platnosti kupony.
skoda, opravdu jsem ten kupon chtel pouzit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.