Nejste přihlášen/a.
Ahoj, do školy mam mít referát - Co je to znásilnění.
Ale já vůbec nevím, na internetu o tom skoro nic nepíšou, já bych tam chtěla mít takovýto - Co dělat když nás někdo znásilní, nebo jak se pokusit předejít znásilnění a tak, ale vlastními slovy to říct neumím. Poradíte mi s tím? Prosím..
Wikipedie: cs.wikipedia.org/...
Znásilnění je trestný čin - Dle tohoto významu zahrnuje v sobě každé, smyslnosti sloužící, meze mravů a slušnosti překročující pohlavní zneužití těla jiné osoby. V důsledku toho nemusí úkony býti nutně předsevzaty na nahých částech těla osoby, nýbrž stačí, i když se tak stalo na těle oděném.
Otázka právní, technická ..., pak narazíš na pohlavní styk a .. co to je? Co je to násilí? Co dělat? Mrkni třeba na Bílý kruh bezpečí, je to na každé oběti, některé se s tím nikdy, nikde, nikomu nepochválí, oznámit, neoznámit? Následky? Prevence? Ale když budeš správně zadávat do vyhledávače, tak najdeš. Jen si říkám, co to je za práce, co to přinese když to odněkud obšlehnu? Jen umění najít a opsat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.