Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro vojáka?

Od: kikuse odpovědí: 7 změna:

Prosím Vás potřebovala bych poradit s dárečkem,mám ráda originální dárky a ráda i něco vyrobím ale pro tentokrát mě nenapadá co by to mohlo být,můj přítel nastoupí k vojákům a mě by se líbilo něco s touto tématikou,kdyby někoho cokoliv napadlo byla bych Vám moc vděčná :) předem děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x
Vyrob mu samopal vzor 58.

hodnocení

0x

Kup cokoliv, ale nastříkej to sprejem na khaki nebo na maskáčovo *frajer*

hodnocení

0x

Rudym sametem vykladanou mahagonovou skrinku s prosklenym vickem, aby mel kam davat medaile, az z nej bude jeneral.

shlaighter*
hodnocení

0x

No, já bych vz 58 nevyráběl, ale koupil znehodnocený :D

Záleží, o jakou část armády (stát a období) se zajímá. Kdyby o ČR/ČSSR, tak vz 58, vz 61, ČZ Duo..

Pokud o Rusko, tak se docela nabízí PPŠ-41 :)

Ale opravdu, tohle je těžké. Nevíme, co by se Vašemu příteli líbilo. Třeba by ho nejvíc potěšilo něco osobního, a to rozhodně útočná puška, samopal ani pistole není :)

hodnocení

0x

zastav se do ARMY shopu, tam ti určitě poradí...

rv*
hodnocení

0x

Raději něco praktického, co využije po práci. Třeba invalidní vozík.

hodnocení

0x

No to jsou rady nad zlato. Myslim, ze takove odpovedi slecna nehleda. Podivete se po nejakem dobrem nozi. Nechal by jsem si doporucit od nejakeho vojaka. Rucne kovany vyjde na par tisic, ale je to nuz na cely zivot a urcite ho pritel vyuzije

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]