Nejste přihlášen/a.
Pojistka, to je dobrý vysavač na peníze. Na to, aby se to vyplatilo, musíš platit hodně, ale stejně dáš více, než dostaneš. Vymanit se z placení, vypovězení smlouvy není nic jednoduchého. Jsou tam šílené sankce. Každopádně proděláš. Najdi si velkou plechovku a každý měsíc dej do ní tolik, kolik bys dal pojišťovně a když si tu ruku zlomíš, tak ji otevři. Vyděláš na tom.
doplněno 19.10.14 06:53:Davide, na to volání si budeš muset zvyknout. Existuje taková práce, kdy lidi sedí na telefonu a jsou placení za to, že nabízejí nějaké produkty, služby. Lidé se nachytají na to, že nemusí nikam chodit, nic nemusí zjišťovat, že jim někdo popovídá na mobilu. OmyL! Omyl největší!Na to, co někdo po telefonu nebo od člověka mezi dveřmi přijal, to je to nejhorší na celém trhu. Od pojišťoven, přes operátory, prodejce energií, až po prodejce hrnců a dek. Na řeči pojišťovačky se kdysi, za mlada nachytaly, jedna po druhé moje dcery. Když po letech pojistky rušily, chodily mi plakat, o kolik přišly. Dodnes ani jedna z nich neměla úraz nebo trvalé poškození, které by jim pojišťovna vyplatila.
Někdo radí, že se nemáš pojišťovat, že stejně po smrti dostanou prachy nějací jiní lidi... mmmmmm
Nejsem pojišťovák, ale pojistil jsem sebe, manželku, děti, dům, auto, ...
Dotaz zní, jaké pojištění a kde..., takže jsi zřejmě rozumnější, než někteří z nás, co odpovídáme...
Jak zaznělo - finanční poradce má více pojišťoven v merku, pojišťovací má jen tu svou pojišťovnu. Nejprve si uvědomte několik věcí:
1) pojištění je služba - tj. když se vám za 30 let nic nestane, budete nadávat, že jste platil zbytečně... Když se rosekáte na maděru a budete mít inv. důchod (třeba týden po podpisu pojistky), budete Bohu i pojišťovákovi děkovat!
2) zhodnoťte svá rizika - sportovec s kariérou si pojistí nohy na 2 mega, IT si radši bude spořit - úraz mu sice také hrozí, ale spíše zakopnutím než při běhu na 100 m.. Sportujete aktivně?
3) řídíte vůz? pracujete v zaměstnání (budete) manuálně?
4) výdělek, o který byste přišel díky úrazu s invaliditou, je v jaké výši?
5) pozor na matení částek plnění...(částky jsou max. možné, ze kterých se počítá plnění.. takže když si zlomíte ruku, nedostanete 100% maximální částky, ale tabulkově třeba 12%)
Příkald: Osobně pracuji na PC v kanceláři - tj. úrazové pojištění mám minimální bez bližších specifikací, k tomu však jezdím vozem a připojištění úrazu v případě nehody (u jiné společnosti). S ohledem na nutnost zajištění hypotéky mám pojištění s vinkulací bance na částku hypotéky - třetí společnost.
Kdybych se dostal do invalidity 3.stupně z důvodu nehody, moje rodina by byla zajištěna částkou cca 2 ročních platů.
představte si takový chirurg,,člověk,který pracuje či jiný lékař,je na rukou závslý, a jiní..,Pochopitelně musí mít z toho provizi,, to je snad jasné.Ale může vám nastavit doré pojištění,,jen záleží na koho narazíte a necháte si vše vysvětlit.Ono člověk mladý si myslí,že je nesmrtelný a že se mu nemůže nic stát.vy ani nevíte,nač se můžete pojistit jsou pordci a poradci...
Já tvrdím, že úrazové pojištění je výhodné jen pro pojišťovací společnosti. Nedávno se tady na poradně někteří pozastavovali nad směšnými částkami vyplacenými za prodělaný úraz. Taky jsou často ve smlouvách nějaké finty, které laik neodhalí a pak máte stejně vymalováno.
doplněno 19.10.14 07:29:Nechte si spočítat pojistnou částku a tuto částku si pak posílejte na stavební spoření, protože to jsou peníze, které jsou vaše a asi si je i užijete i za svého života. Většina pojistek je postavena na tom, že významnou částku dostane pouze někdo z pozůstalých.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.