Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dithiaden na noc

Od: tomto odpovědí: 4 změna:

Ahoj,skončil jsem v nemocnici s atopickym ekzemem rozdrapanym do krve,dávali mi dithiaden a alergen .. dithiaden ráno a pak večer v 18:00 a další v 21:00.

Doktorka řekla že ho mám postupně vysazovat,tak jsem si na noc dál jeden dithiaden a ráno jsem měl malinko podrapany krk,tak si zkusím dnes vzít jeden po večeři a pak jen půlku za další 3 hodiny,snad n tom nezustanu závislý... jsem po nich jak na drogách...v noci držím v práci pohotovost a za volant nesmim s tím ... snad to je jen chvilkova alergická reakce , stalo se někomu něco podobného?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmlc*
hodnocení

0x

zeptejte se v lékárně nebo přímo doktorky - může to být alergie nebo jiná nežádoucí reakce... Po internetu to určitě nepůjde poznat...

Nicméně v rodině bral dithiaden můj tatík a moje prababička - výjimeně celou tabletu, většinou jen půlku na noc... Vždy ale NA SPANÍ!

Na pohotovost bych to tedy nebral... jsou i jiné léky, doktorce sdělte, že potřebujete mít možnost řízení vozu a pohotovost... něco vymyslí

jeka
hodnocení

0x

Já beru Dithiaden vyloženě na spaní (tedy jen někdy) místo klasických prášků na spaní, právě že na něm nevzniká závislost a dobře se po něm spí. Ale pohotovost v práci bych s ním tedy nedržela!

hodnocení

0x

Já jsem po Dithiadenu spavá. Občas ho vezmu na noc. Ale mám velice dobré zkušenosti se Zodacem. Taky je na záchvatovité svědění. Jen nejsem spavá.

doplněno 18.10.14 17:13:

Ty ses ptal na atopák, že? Poprvé se ti vysypal na podzim? Zjistil jsi z čeho? Nebo fakt jen podzimem. Někdo to tak má. Dost hrůza! Drž se!

doplněno 19.10.14 10:50:

Já mám lupenku a ve špitálech a na kožním a v lázních jsem se s atopákama setkávala. Fakt je to na . . . Kdyby šlo najít spouštěč! *zed* Na kožním se poptej na biologickou léčbu. A poklikej a něco si o tom přečti. Mám pocit, že to jediné na atopák platí. A toto by mohlo pomoci ke zklidnění. protopan.cz/...

tomto
hodnocení

5 let jsem ho neměl a teď se mi zas objevil ... ani 2 dithiadeny na noc mi nezabrali,přítelkyně mi celou noc držela ruce jinak bych se skrabal ... hrozný ... já se na to vyseru velebnosti

ru velebnosti

doplněno 19.10.14 17:10:

Myslíte že mužů zodac... tabletu ráno a tabletu večer?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma dithiaden na spaní

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]