Nejste přihlášen/a.
Ahoj,skončil jsem v nemocnici s atopickym ekzemem rozdrapanym do krve,dávali mi dithiaden a alergen .. dithiaden ráno a pak večer v 18:00 a další v 21:00.
Doktorka řekla že ho mám postupně vysazovat,tak jsem si na noc dál jeden dithiaden a ráno jsem měl malinko podrapany krk,tak si zkusím dnes vzít jeden po večeři a pak jen půlku za další 3 hodiny,snad n tom nezustanu závislý... jsem po nich jak na drogách...v noci držím v práci pohotovost a za volant nesmim s tím ... snad to je jen chvilkova alergická reakce , stalo se někomu něco podobného?
zeptejte se v lékárně nebo přímo doktorky - může to být alergie nebo jiná nežádoucí reakce... Po internetu to určitě nepůjde poznat...
Nicméně v rodině bral dithiaden můj tatík a moje prababička - výjimeně celou tabletu, většinou jen půlku na noc... Vždy ale NA SPANÍ!
Na pohotovost bych to tedy nebral... jsou i jiné léky, doktorce sdělte, že potřebujete mít možnost řízení vozu a pohotovost... něco vymyslí
Já jsem po Dithiadenu spavá. Občas ho vezmu na noc. Ale mám velice dobré zkušenosti se Zodacem. Taky je na záchvatovité svědění. Jen nejsem spavá.
doplněno 18.10.14 17:13:Ty ses ptal na atopák, že? Poprvé se ti vysypal na podzim? Zjistil jsi z čeho? Nebo fakt jen podzimem. Někdo to tak má. Dost hrůza! Drž se!
doplněno 19.10.14 10:50:Já mám lupenku a ve špitálech a na kožním a v lázních jsem se s atopákama setkávala. Fakt je to na . . . Kdyby šlo najít spouštěč! Na kožním se poptej na biologickou léčbu. A poklikej a něco si o tom přečti. Mám pocit, že to jediné na atopák platí. A toto by mohlo pomoci ke zklidnění. protopan.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.