Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, sháním lidi co byli také podvedeni na bazoši, nebo kdekoliv jinde. Zakoupila jsem ps3 od pána který si říká Michal Kozlovský (prokazuje se i naskenovanou občankou,asi kradenou), jeho číslo účtu bylo 107-4044950217/0100, jeho tel.728538942 (ten je stále vypnutý), podávám trestní oznámení, není nás víc?
Řekl bych, že je. podvodnici.net/...
Jak se říká, opatrnost je matka moudrosti. Není od věci si číslo účtu před odesláním peněz vygooglit.
Děkuji za odpověď i přes veškterou snahu jsem se k těmto stránkám nedostala a věřila naskenovaný občance a kartičce z pojišťovny. Ale díky moc, jsou tam taky okradení tímto s*áčem, takže toho bude mít hoch víc a snad budoucí president amnestii jako takovou zruší.
nas tak okradl na aukru , 2tisice za hardisk , bylo nas 10 a nekteri tam PS3 a xbox za 7tisic , dostal podminku a to verejne uklizeni 200hodin. Mel nam zaplatit ale ma jasne napsane ze je bez prace , tak bananek. Jo a byl to chlop kteremu bylo 37 tak jsem nechapal ze to nekoho napadne v techto letech ...
Co lidí, to názorů. Já jsem na bazoši na 100% spokojená. Pokud něco prodávám, prosím platbu předem na účet. Pokud přijde, posílám balíček. Nikdy mě nenapadlo někoho ošulit, pokud předem zaplatil, pokaždé dostal, co měl. Dokonce jsem dostala i děkovné zprávy, že to došlo,a dobře funguje, že se to líbí apod.
Jen jednou mě paní prosila, ať to pošlu na dobírku, že už kdysi naletěla. A´t se nezlobím, že si věc zcela určitě vyzvedne. I tady to proběhlo v pořádku, vyzvedla.
Měla jsem asi štěstí na lidi, každý není lump, ale opravdu nemám negativní zkušenosti. A kéž bych je nikdy neměla. Jaga.
Jaguško, já myslím, že jsi měla kliku a taky, že při nákupu používáš rozum. Bazoš neznám a nepoužívám, ale nikde tam nevidím možnost prověření prodejce nebo kupujícího. Já mám zatím bezvadnou zkušenost s Aukrem. I tam se sice občas vyskytnou podvody, ale podle mě jsou většinou umožněny naivitou nebo chamtivostí kupujících.
Dobrý den, taky jsem byl dneska podveden tim sracem! jednalo se o koupi iPhone 4s. Vydava se za Michal Kozlovský. uz jsem to resil s par lidma kteri se take spalili. Jeho prave jmeno by melo bejt Kryštof Sarkisov. Více jsem psal na strankach podvodnici.net/...
Tak on si vesele krade dál, já už dávno podala trestní oznámení, vyloženě se nám směje do ksichtu, já sem jen zvědavá co s tim policajti udělaji, asi čekaji až se sám příde zavřít, nejradši bych si to s ním vysvětlila sama, ty naše zákony k takovýmto obchodům přímo vybízejí. Sekat ruce!
Byla jsem asi také podvedena Michalem Kozlovským, poslal mi svoje doklady a i fakturu o koupi telefonu.. už se dva dny neozývá co s tím? děkuji
Dobrý den, já jsem již byl podat trestní oznámení. OP je kradený. Mohu Vás poprosit o tel.kontakt na Vás? Rád bych se zeptal na pár věcí. S pozdravem Karel
Zkuste raději mail, nemůžu sem psát tel. číslo, jistě chápete. Je dobře, že jste to podal. Můj mail gramostola.x@seznam.cz
ráda Vám dotazy zodpovím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.