Nejste přihlášen/a.
Ahoj, budu kupovat kamarádce a kamarádovi něco malého na Vánoce, myslíte že je pro kámošku vhodné koupit nějakého plyšového mědvěda a nějakej parfém? Je to jen kámoška nic víc, líbí se jí někdo jiný. Pokud by jste měli nějaké jiné nápady sem sněma a nebo jestli ji mám teda koupit toho plyšáka a voňavku... A kamarádovi to vůbec nevím, minulej rok mě koupil takovej symbolickej dáreček a já mu nic, protože nevěděl jsem že mi něco dá... No, máte najaké nápady? Děkuji
parfem mi přijde dost osobní a možná zbytečně drahej, ale pokud víš, který má ráda... míň osobní mi přijde třeba takový to voňavý ručně dělaný mýdlo, ze kterýho trčí kousky koření :D ...puzzle, hezky zabalenej nejakej dobrej sypanej caj, knihu, cyklorukavice, pokud cyklí, originál DVD oblíbenýho filmu, funkční triko..něco vtipnýho z Albi?
Dej kamarádovi cokoliv, třeba nějakou klíčenku, lepší propisku. Někteří kluci nosí takové dřevěné korálky. Nemám ráda lapače prachu typu sošek, plyšáčků a podobných opičáren. Ale každý jsme jiný, někdo se v tom zase třeba vyžívá.
Co se mi ale nelíbí - Ty daruješ něco jen tehdy, když sám dárek očekáváš? /nic jsem mu nedal, protože jsem nevěděl, že mi něco dá/. To není vůbec pěkné, dárkem bys měl vyjádřit, že máš někoho rád, třeba jako kamaráda a že Ti na něm záleží. A ne dávat jenom tehdy, když dá druhý.
Takže letos by to mělo být tak, že Ty kamarádovi něco vybereš a on Ti nedá nic /dal Ti přece už loni/. Je to složité, viď. Ale za vším by měly být vzájemné sympatie a ne vyčuranost. Ta se s přátelstvím nemá ráda, věř mi. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.