Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co soudíte o střetu Hájek x Halík?

Od: kartaginec® odpovědí: 4 změna:

Jaký je váš názor na způsob, jakým Hájek sice asi nežalovtelně, ale dost nevybíravě obvinil Halíka z povodu? Myslíte si, že nějak zareaguje na následný vývoj, speciálně na vyjádření Arcibiskupství pražského?

doplněno 01.12.11 21:31:

Ay bylo každému jasno, o čem mluvím, zde odkazy:

parlamentnilisty.cz/...

tisk.cirkev.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V tomhle státě se stalo osočování druhých jakýmsi národním sportem.

Na druhou stranu jsme tu zase zažili spousty falešných právníků a jiných.Proč ne taky kněžích?

Upřímně řečeno,jejich spor je mi úplně ukradený,cenu chleba v supermarketu neovlivní.

hodnocení

0x

Mě úplně stačí kam člověk který takový bláboly vynáší na světlo boží patří a kým se obklopuje! .! .! *zed**zed**zed**zed**zed*

buss
hodnocení

0x

Jejich osobní problém, mi je to naprosto ..., máme jiné starosti, né?

pt®
hodnocení

0x

Z historie se dovídáme, že světem vždy hýbe politika, náboženství a peníze a ti lidé, kteří s tím mají co do činění. Když se ptali Piláta před soudem na Ježíše, odpověděl: "Co je pravda"? A umyl si ruce. - stařenka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]