Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se mám chovat k holce?

Od: strachopud* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den

Mám takovou maličkost:

Samozrejme mi jde o jednu holku :)

Mé Chování: Takže jdu k věci: Mé chování: Od 5.třídy do teď(7.Třída) se snažím chovat normálně a nezapojuji se do ,,rvacek"(napr. ˇduchání u multimediální učebny. Vůbec se neperu a učím se nejlíp s kluků, tak mi začali říkat holka *smich* chvíli jsem to ignoroval, ale jak to bylo řečeno před holkou, tak jsem ho chytl pod krkem a prohodil ho dverma.

Ale mám strach, že holky přitahujou ,,drsnaci"(nekteri jsou totalni lamy a zduchaji jenom zezadu), a tak se ptám jestli se mám chovat jako doteď nebo hrat ,,klukovske"

Je to sice špatný článek *smich*, ale doufám, že tu bude alespon nejaka odpoved o holky/zeny(muzou i kluci/chlapi

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Chovej se přirozeně, to holky nejvíc ocení. Ale zase nenechat ze sebe udělat otloukánka. Čím víc se budeš vztekat za přezdívku, tím víc ti tak budou říkat. Nevšímej si toho, neodpovídej a dělej že na to neslyšíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]