Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejvhodnější omluva

Od: etnominepatris odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

ve škole máme krásnou slečnu profesorku a já jsem do ní od května zamilovaný. Bohužel, na začátku školního roku ode mě něco potřebovala a já jsem se k ní choval celkem arogantně a utrousil jsem blbou poznámku, ona to přešla, možná si to ani neuvědomila, nepůsobila uraženě. Ovšem já jsem si neuvědomoval jak jednám, a začalo mě to mrzet. Teď mám celkem špatné období, přišel jsem o opravdu blízkou osobu a do teď se s tím těžko vyrovnávám, navíc jsem byl pod tlakem se strany rodíčů, protože mi neumožnili přestup na školu na kterou jsem chtěl jít, to vedlo k tomu že jsem se k ní choval jako blbec.

Ona ví že k ní cítím něco víc, protože jsem jí to říkal před 4 měsíci. A rád bych se ji omluvil, a připomněl ji že ji mám rád. Odvaha mi nechybí, spíš příležitost. Když ji dám kytku nebo nějakou maličkost nebude to vypadat špatně? Budu rád i za nějaký kreativní a originální nápad.

Jak rád bych vrátil čas o 5 měsíců zpět, kdy bylo vše v pořádku. Chci aby věděla, že ji mám rád, i když jako se studentem nemůže nic se mnou mít. Žiju jen jednou.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Z poznámky o rodičích soudím, že jste její student, a ne kolega?

Skutečně není vhodné projevovat jí náklonnost tímto způsobem. Vaše vzájemné postavení momentálně neumožňuje žádný solidní druh vztahu. Chovejte se k ní slušně, neuvádějte si ji do nevhodné situace tím, že jí budete nadbíhat, a těšte se na konec školy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]