Nejste přihlášen/a.
Chtěl bychom si koupit jeden z uvedených kavovaru a v popisu výrobku uváději sílu tlaku v barech,zarazil mne rozdil.Dolce Gusto má uvedeno 15baru a Bosch Tassimo 3bary.Byli jsme rozhodnuti pro Bosch a ted nás odradily ty bary,jestli to neni málo a zda to tu kávu vůbec napěni.Prosíme o nějakou zkušenost,pokud někdo z vás kavovary máa trochu poradi.Díky
myslím si, že v tomto případě není rozdíl v tlaku důležitý. Tassimo je vyrobeno tak, že připraví kávu z kapsle (Jacobs) přesně podle programu načtením čárového kódu a věřte tomu,že ta káva, která má být napěněna, napěněna bude a jestli ne, tak mi dejte vědět a osobně dovozci řeknu, že je to šmejd
navíc v obchodech bývají ukázky, tak si nechte výrobu předvést a ochutnejte.
nevím teď přesně, ale kávovarů Bosch Tassimo je několik typů. teď si vzpomenu na pět typů, když si tak promítnu, kolik mi jich projde denně rukama.
Já osobně ochutnal několik kafí z Dolce gusto a nemůžu si pomoct, ale Latte mi nechutná. Je to spíš kakao... Latte z Tassima je mnohem lepší. Proto jsem si koupil Tassimo a jen spokojenost. 6e je menší nabídka nápojů. Je novější a určitě rozšíří nabídku. Já doporučim tassimo i pro jednoduchost. A hlavně- je to BOSCH!
Když jsme domů kupovali kávovar tak Bosch nebyl, koupili jsme Dolce Gusto. Srovnávat kvalitu výsledného nápoje nemůžu, ale pro Dolce i teď mluví daleko širší nabídka kapslí. Normálně mi kafe vůbec nechutná, ale jejich Laté (různé příchutě včetně varianty bez cukru), Mocca nebo i čokoláda jsou perfektní. Manželce zase strašně chutná Presso - taky mají více druhů. Teď dokonce dělají i nějaký čaj. Bosch má myslím jen pár druhů kávy. Za sebe tedy radím Dolce.
"Výhoda" Bosche je v tom že automat sám správně nadávkuje vodu, u Dolce se to ovládá ručně pomocí páky. Ale absolutně mi to nevadí, navíc mám nad tím plnou kontrolu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.