Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spencer Tracy a Katharine Hepburnová -hledám

Od: viky® odpovědí: 7 změna:

Nemáte někdo odkaz na film, kde hraje Spencer Tracy a Katharine Hepburnová. Hádej, kdo přijde na večeři? Děkuji Viky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

hodnocení

Dobrý den Hejkale. *placni* Moc a Moc děkuji, je to stažené, vypálené. Mám ohromnou radost. *slunce* Viky

doplněno 29.11.11 22:33:

Já blbec, že jsem nemlčela. Co jsem rozpoutala.

dolis72*

chápu to dobře že sys může dát odkaz na stažení z Ulož.to,ale obyčejnému uživateli je mazán?

výtka
Upozornění od sys clayman 30. 11. 2011 09:04:51
přímý link opravdu není košér :) ne všichni (i sys) mají povědomí o všem, co se smí, ačkoliv to není omluva :)

vyhledavač našel odkaz na Uložto... nemám vědomosti o tom, co je tam legálně...

bylo by vhodné upřesnit, co bylo obyčejnému uživateli smazáno a kdy...

doplněno 30.11.11 04:09:

máte pravdu, někteří sys tyto vědomosti opravdu mají... dnes už i já jsem více poučen...

dolis72*

ostatní sys zřejmě ty vědomosti o legálnosti stahování filmů mají

neupřesním...emaily pravidelně mažu

dolis72*
hodnocení

0x

jen dodám,že podle platné legislativy stahování filmů legálni je,nelegální je upload

Dolis72
Nechápu!
Otázka zněla:
Nemáte někdo odkaz na film...
Odpovědí byl JEN ten odkaz.
Můžete mi a ostatním vysvětlit, čím jsem porušil pravidlo Z7, teda POSKYTL NÁVOD na nelegální šíření?!
Napsal jsem snad stáhni si to, nebo použij na nelegální účely?
Podal jste na mne "stížnost".
Už jste
podal stížnost na všechny vyhledavače, které najdou a produkují podobné odkazy? Dejte odkaz na svoje příspěvky, ve kterých na internetu protestujete proti šíření návodů na nelegální činnost!
Vzhledem na Vaši poznámku výše, že nemůžete konkretizovat, protože emaily mažete, je možné se domnívat, že se snažíte sys "vrátit" to, že Vám byl smazaný nebo skrytý příspěvek?
Úsudek si může udělat každý ... Já už svůj mám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]