Nejste přihlášen/a.
dobry den,mam velke trapeni vubec se sobe nelibim.1,mam velke tvare
2,zacina se mi delat dvojita brada
3,mam nos s velkou bouli,protoze je zlomenej
4,malou pusu stale cervenou a popraskanou
5,vlasy bez objemu(a to pouzivam sampony a vsehcno mozny na zvetseni objemu)
6,zlute zuby
7,a nikdo me nechce
8,oci moc kulate(nenamalovana se primo nenavidim,a stale kvuli sobe brecim)
9,odstate usi
10,vlasy si musim stale zehlit protoze vypadam jak debil a nevim jak si je setrihat aby se nemuseli zehlit a meli velky objem)
uz nevim co mam udelat abych se mela rada,snad mi nejak pomuzete jinak se uz z toho zblaznim,vsude jsou sami hezci lide a ja prisera,kazdej mi rika ze sem docela hezka ale ja chci mit vetsi sebevedomi,chci na plastiku nosu ale ve 14 mi to rodice nedovolej .(
Určitě ještě zažijete tělesný i duševní vývoj a nakonec všechno dobře dopadne. Časem zjistíte, že život je moc krátký na to, aby jste se trápila, že nevypadáte jako např. herečka z reklamy. PS. Michael J. měl spoustu plastik přesto nevypadal moc dobře, taky si z toho nic nedělal a lidi ho měli rádi...
Odpovím jen na bod č. 8.
Pokud jste takhle zamindrákovaná (předpokládám, že jde o dívku, kluci tyhle starosti nemívají), nedivím se, že Vás nikdo nechce. Vzpamatujte se přestaňte nad sebou tak nezdravě přemýšlet. Ostatní se srovná samo.
doplněno 29.11.11 17:56:Oprava. Měl jsem na mysli bod č. 7
Dekuji za radu,jenze ja mluvim o tom jak se nemam rada jenom s nej. kamaradkama a pred klukama sem stale vesela a chovam se normalne ale i tak me nechtej ,namalovana si vice verim ale nenamalovana to uz mi i kamaradky rikaj ze vypadam no ..nic moc
moje setra v mejch letech taky nebyla zadna krasavice ale ted je primo nadherna i muj tata ma spoluzacku ktera byla hnusna a ted je nadherna,jenomze ja se furt nezhezcuji at dalom co delam,mam krasnou postavu tu mi holky chvalej ale hlavu bych vymenila .
Tak vidis, tvoje segra nebyla nic moc a ted je krasna. A protoze si vetsinou sourozenci byvaji podobni, ty budes krasna taky. Mozna az za rok, dva, tri... ale budes Je to vekem, kazda holka zraje do krasy.
Ja byla na zakladce oskliva, pri tele, s rovnatky. Nemalovala jsem se, protoze to nemam moc rada. No - a od 18 jsem o zajem kluku nemela nouzi a kdyz potkam nekoho, kdo me znal tehdy, neveri svym ocim:D Sice nejsem zadna oslniva kraska, ale staci to A to mam male oci, vyrazne tvare a bambulkovsky nos.
Takze neboj, do krasy se musi dozrat
Nemůžu než souhlasit s Magdonem.
Jiný vzhled ti žádné sebevědomí nepřinese, začneš pak zkoumat břicho, nohy, oblečení, řeč, možné názory a stížnosti lidí na všechno, co se tě týká. Zdravé sebevědomí začíná uvnitř, když přijdeš k poznání, že všechny tyhle povrchní věci jsou prostě jen povrchní, a víc než o svůj vzhled se začneš zajímat o okolní svět. A jak píšeš sama, v 18 budeš vypadat trochu jinak a třeba ve 23 už úplně jinak.
Mimochodem, holka z vedlejší třídy někdy v 17, 18 byla na plastice; skoro bych řek, že předtím vypadala líp.
Mrňousek, přestože je mladinká, má pravdu. Každé ráno se v zrcadle pochval, jak jsi hezká a milá, pěkně se pozdrav - dobré ráno, miláčku! Je to legrační, ale když mám před sebou těžký den, udělám to a fakt to pomáhá. A většinou mě to i rozesměje, takže odcházím z domu s dobrou náladou, a už to je půl úspěchu. A to nemám tu Tvoji úžasnou naději, že vyrostu do krásy - tohle období mám už dávno za sebou.
Probůh, děvčico, tak hrozné to s vámi být určitě nemůže. Máte jen malé sebevědomí. A jestli se nemáte ráda vy sama, jak chcete, aby vás měl rád někdo jiný? Dívala jste se pořádně na ostatní lidi? Většina má nějakou tu chybičku na kráse. Zkuste se od toho, co se vám na vás nelíbí, oprostit. A zkuste na sobě najít něco, co je opravdu pěkné, a to vyzdvihněte. Jestliže vám každý říká, že jste docela hezká, tak to bude určitě pravda. Máte teprve 14 let, teď si připadáte jako ošklivé káčátko. Ale věřte, že z vás vyroste hezká labuť.
Možná že jsi opravdu šeredka, ale spíš se přikláním k tomu, že si vůbec nevěříš a hledáš bubáky tam, kde nejsou. Každý máme něco pěkného, každý máme i něco, co bychom raději vyměnili. Je jen málo lidí, kteří jsou sami se sebou spokojeni na 100%.
Velké tváře a dvojitá brada - zaměřila bych se na výživu. Asi začínáš celkově kulatět. Častěji jíst, nejpozději 3 hod před ulehnutím, zařadit hodně libového masa a zeleniny /saláty/, ovoce, pít neochucenou neperlivou vodu.
Zlomený nos Ti jistě lékaři spravili. Pokud je tam evidentně něco špatně, můžeš požádat o reoperaci.
Malou pusu: Jedna známá ji zase má takovou, že o ní ostatní říkají, že kdyby neměla uši, má ji okolo celé hlavy dokola. Je červená - a víš, že ta děvčata, co ji mají bledou, používají červenou rtěnku? Ty nemusíš, máš ji pěkně červenou od přírody. Popraskané rty -málo o ně pečuješ. Jsou různé krémy a pomády na zjemnění a zvláčnění rtů.
Zuby - asi jsi zanedbávala ústní hygienu. Víš, žluté zuby nikdy nenarostou samy od sebe. Pořádně čistit, v pozdějším věku můžeš podstoupit bělení. Je to ale nákladné a zuby zbělí jen o nějaký ten odstín, sněhové nebudou nikdy.
Máš kulaté oči - za to bych Tě nejraději kopla. Jaké je chceš mít? Hranaté, špičaté? Šišaté? Větší kulaté oči jsou daleko lepší, než nějaké přihmouřené čárky.
Odstáté uši měly obě mé děti. Dceři se dokonce ostatní smály. Proto jsem je obě postupně asi v 7 letech dala do nemocnice k maličkému zákroku. Byly tam obě asi 3 dny, maličké jizvičky za ušima a přinesly si domů ouška pěkně přiléhající k hlavě. Takže, pokud máš nějaké "karfióly", šup na operaci. Nic to není, maličké naříznutí kůže za ušima. To ale měla zařídit Tvoje mamka už dřív, v dětství se všechno lépe hojí a navíc - od 18 let si to platíš sama. Naše děti to měly zadarmo.
Ve svých 56 letech se Ti musím svěřit, že jsem si nikdy vlasy nežehlila. Jenom ubrusy, cíchy, prostěradla. Když budeš mít vlasy čisté, umyté, budou nadýchané samy o sobě. Případně bych k dotvarování použila kulmu či kulatý foukací kartáč. Nebo si vyber účes, kde není třeba mít vlasy nadýchané. Třeba je stáhnout do culíku. Pak stačí načechrat tím kartáčem jen ofinu a jsi kočka.
A že Tě nikdo nemá rád? Taky bych neměla ráda takovou nespokojenou kňouralku. Koukej se změnit, přestaň s tou nedůvěrou v sebe, víc a častěji se směj. A uvidíš, že se najde někdo, kdo Tě bude mít rád. Když není dneska, bude za týden, za měsíc, nebo za rok. Tak hlavu vzhůru, úsměv a... Jaga.
Co se týká odstátých uší, zdravotní pojišťovna tyto výkony samozřejmě hradí, ale pouze u dětí do věku 10 let.
Ja taky nemam zuby zrovna dvakrat bile, obcas me to trapi. Kdyz jsem to pred lety resila na zubnim, doktorka mi rekla, ze mam krasne, zdrave a silne zuby, ktere jsou pokryte vrstvou mineralu - coz je prave ta zlutava barva. Rikala, ze mi sice zuby vybelit muze, ale tim padem se tato ochranna vrstva znici a zuby nejsou chraneny.
Tudiz si radeji necham sve ne zcela bile tesaky
Dobry den,tady jeji kamradka,pisu jako za ni,ale musim vam rict ze se takhle trapi pouze doma i pred demnou ve skole,zuby ma tzrosku nazloutle ale jinak si je cisty ostosest,odstate usi nema hodne jenom malinku,kdyz ma culik tak se ji to vubec nelibi,protoze ji prej trci atd,dvojitou bradu ma uplne malinko a at se nedivi ze ji ma,stres z toho jak vypada resi jidlem,na nose ma boli ale ne ekstra velkou,udelal ji to jeden kluk hlavou kdyz se pro mic oba sehnuli u doktora nebyla,protoze jeji mamka byla a mela ho jeste vic zkrivenej a chce hrozne plastiku a ten nos ji trapi uplne nejvice,od kolika se prosim muze plastika?,vlasy bez objemu ma,protoze si je kazde rano zehli,prej nmevyzehlene je to hruza,pritom vubec,to ze ji nikdo nechce to neni pravda v 6. mela kluka ktere se do ni zamiloval kdyz se jeste nemalovala,ted ji chce jeden kluk 15 a tomu neveri,protoze je pry hnusna,oci kdyz si namaluje jsou krasne,nenamalovana vypada fakt hrozne a proto se pred nikim namalovana nikdy neukaze.
No hnusna fakt neni,ale i tak si proste verit nebude,a to vim,uz byla i u psychologa a nic,rekla,ze dokud je nebude nekdo chtit nebude si vubec verit,ale nenamalovana se mu nikdy v zivote prej neukaze.
Plastika se u holek dela kolem 16-17 roku, ale stoji nemale penize. plastikapraha.cz/...
Kazdy den vlasy zehlit je pekna blbost, at se nedivi, ze ma vlasy bez objemu, nejspis jemne a znicene.
Nenamalovana vypada hrozne? To rikas o kamaradce? To ji je asi hode prijemne, pokud toto slysi. Ja se maluji vyjimecne, v lete vubec. Mozn by si slecna mohla nechat kazdy mesic nabarvit rasy v salonu, a pokud je ma svetle, bude rozdil hodne znat.
Ale verim, ze ji to prejde - ve 14 jsme se skoro kazdy nesnaseli. Jen s tim malovanim bych to neprehanela - spise se ji budou smat a bude vypadat jako maska, nez aby nekoho zaujala. Notabene, kdyz spousta kluku nesnasi zmalovane holky a uprednostnuje prirozeny oblicej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.