Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam peníze?

Od: dtclan* odpovědí: 6 změna:

Když mám platit cenu za objednané zboží + poštovné + náklady za dopravu, na účet mám poslat jenom za objednané zboží a poštovné + náklady za dopravu platím na poště, nebo všechny peníze poslat na účet?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Čekal bych, že všechno, protože tu část na poštovné nebo dopravu využije odesilatel pro zaplacení odpovídající služby.

dtclan*
hodnocení

A jak mam zjistit, kolik me bude stat postovne?

lidus*
hodnocení

0x

Stačilo by přečíst podmínky u prodejce, že by se platba dělila jsem se nesetkala a to z e schopu objednávám docela často.

martinaa*
hodnocení

0x

Postovne musi byt uvedeno v podminkach, jak pise Lidus, nebo v informacnim mailu, pokud ti nejaky poslal. Pripadne v aukci, byla - li to aukce. Prodejci posles vsechny tyto penize dohromady.

Priste bych jen doporucila - prvne si zjisti, jak a co, a pak nakupuj. Vznikaji z toho neprijemne konflikty - prodejce zbytecne ceka na svoje penize a nebyl bys prvni, kdo se zapise na cernou listinu, protoze nebyl schopen radne a hlavne vcas zaplatit.

dtclan*
hodnocení

je poštovné v nákladech za přepravu?

martinaa*

Tak vetsinou byva oznaceno postovne:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]