Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je Krkovička?

Od: babajaga® odpovědí: 6 změna:

Nevíte, prosím, někdo, co je s Krkovičkou? Už tady nejmíň měsíc nebyla a na vnitřní poštu neodpovídá. Neodešla nám z Poradny? Byla by jí škoda, jako každého normálního a slušného rádce. ;) Jaga.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Jago, mám dojem, že řeší rozvod... :(

doplněno 28.11.11 12:44:

Před nějakým časem tu řešila agresivního partnera a možné svěření dcery do péče, atd...

martinaa*

Jj, tentokrat jsi byla rychlejsi zase ty, Hanko:)

hankauk*
28.11.11 14:34

*smich*

pt®
hodnocení

0x

"babuško", a ostatní, nebojte se "krkovička" z poradny neodešla a těší ji, že jste na ni vzpoměli. Teď řeší své věci. Určitě se sama ozve, až se na to bude cítit. Tak jí držme palečky. *slunce* - stařenka

krkovicka*
hodnocení

0x
Babuško, děkuji za optani.Bohužel musím konstatovat, že poradna pro mě teď není aktuální.Řeším věci okolo rodiny, jsou jíž v rozběhu a je až smutné, že je řeší soud i kriminálka...Doufám, že se to brzy napraví a ja budu tady svama a vnitřně i vyrovnaná.Teď jsem tak nějak zaujatá a pro poradnu nepotrebna.
hodnocení

Díky za odpověď, Krkovičko. Přeji, ať se Vám to všechno vyřeší k Vaší spokojenosti a už nikdy žádné podobné problémy. Hezké a klidné Vánoce, hodně zdraví a pevné nervy. Ty teď asi potřebujete nejvíc.*slunce*Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]