Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IR teploměry vs termokamery

Od: kravsko* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

Pracuji v oboru elektro jako elektrikář. Chtěl bych si po sobě vždy změřit zahřívání rozvaděče a spoju. Myslím si že na toto je asi nejlepší termokamera. Jenže pořizovací cena je moc vysoká. Přemýšlel jsem co používat IR teploměr. Máte nkdo zkušenosti? Pomůže mi to k práci a nebo to bude jen zbytečná investice...

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Používám IR teploměr při opravách televizorů a nemůžu si ho vynachválit, myslím si že je to přesnější než termokamera.

kravsko*
hodnocení

zjištujete pomocí toho kde se co nejvíce přehřívá? a jaký používáte..poradíte...děkuji

jabraka*
hodnocení

0x
T020Miniaturní bezkontaktní infra teploměr ve tvaru tužky (v kovovém pouzdru)Měřicí rozsah: -33..+220°C, rozlišení 0.1°C, přesnost ±2°C, optika 1:1, emisivita 0,95,rozměry 10x93 mm, napájení 2x LR44 (v dodávce)Cena: 540,- Kč (bez DPH)
kravsko*
hodnocení

aha já jsem přemýšlel o nějaký větším..cena cca 2500Kč...ale nevím zda mám do toho tolik dávat pěněz zda to půjde využívat jak já bych si přál..chtěl jsem to na měření spojů a hlavně rozváděče...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]