Dobrý den, letos se kolem mě pohybuje samá povinná četba a na tu vlastní vůbec nemám čas. Blíží se Vánoce a já bych chtěla podniknout výpravu do knihovny nebo knihkupectví a odejít s pár hromádkami knih. Znáte nějakou dobrou? Mám ráda dobrodružné knihy, knihy ze života (bezdomovci, o lidech na vozíku, a jiné), detektivky (ale raději dobrodružné), humoristickou literaturu a fantasy...(výjimky se samozřejmě najdou) Mohl by mi někdo, prosím, nějakou knihu doporučit?
Jestli mohu doporučit,kupte si knihu"Krvavé Jahody" ta mě tedy opravdu dostala.Je podle skutečnosti jak se dvě mladé dívky dostaly na nucené práce do Gulagu.Přečtěte jí jedním dechem...
Moje dva nejoblíbenější romány z raného mladí jsou Nervy od Dicka Francise a Den trifidů od Johna Wyndhama (bylo i zfilmované, ale předloze nesahá po kotníky).
Dneska nám ve škole četl profesor knihu,kterou si koupil.Přečetl teda jen kousek, ale je to o budoucnosti v zábavné formě.Četl kousek a bylo to zábavné,také přemýšlím že si jí přečtu tahle kniha se jmenuje Nahá pravda)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.