Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je promlčecí doba dluhu u o2?

Od: kkavalir odpovědí: 1 změna:

Dostal jsem se do zapeklité situace, v roce 2012 jsem byl odsouzen za dluh u o2 (pevná linka), domníval jsem se, že tím je vše vyřešeno. Nebylo, nedávno mi přišel od telekomunikačního úřadu přípis, že musím ještě zaplatit další dluh, který vznikl souběžně s předešlým, protože se prý jedná o jinou kategorii dluhu. Dlužná částka byla vyčíslena k 16.7. 2011 a následující měsíc jsem dostal upomínku, od té doby se nic nedělo, až do nedávna- konec října 2014, což je více jak tři roky. Potřeboval bych vědět, zda se na tento dluh vztahuje tříletá promlčecí doba.

Děkuji za případné rady.

Karel

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x
Nevztahuje. Lze ji uplatnit jen kdyz veritel nevznese narok. On jej vznesl, takze nekde budete mit peknou hromadu uroku. Zajdete se zeptat primo na O2, at nezaklepe exekutor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]