Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tekutý dusík

Od: zfub odpovědí: 9 změna:
Zdravím, prodají mi tekutý dusík když jsem ještě nezletilý? 15 let konkrétně

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

K čemu ho potřebuješ?

hodnocení

0x

U nás v Lídlu ho nemají.

pb®
hodnocení

0x
Hm a jak ho chcete přenést? Na to musí být Dewarova nádoba, nebo alespoň termoska, aby vydržel pár minut. A taky se jen tak neprodává a myslím, že laická veřejnost si ho koupit nemůže.

hodnocení

0x

Pokud ho chceš nějaký litr nebo dva, tak nejlepší je si zajít na nějaké pracoviště, kde ho používají, a nechat si odlít do termosky. Samozřejmě se dá i koupit, třeba u Linde, ale myslím, že pod sto litrů se s tebou ani nebudou bavit :)

(v termosce by měl vydržet aspoň den, a nesmí být pevně zavřená, aby nebuchla)

jabraka*
hodnocení

0x

Nevím,co ti přelítlo hlavou,ale na tekutý dusík zapomeň.Je to totéž,jako si hrát s výbušninami,nebo elektrikou,když nemáš žádné znalosti.

Dětem do ruky sirky nepatří!

JABRAKA

Zacházení s kapalným dusíkem nepředstavuje žádné zvláštní zdravotní nebo bezpečnostní riziko.

vnuf.cz/...

dotaz123
hodnocení

0x

A ve spray by nebyl?Potřeboval bych to zmrazení zámku u dveří co má soused.Má doma pěknou novou plazmu a já nemám peníze.Tak bych si jí jen půjčil na víkend a možná vrátil..:)

honzajs122
hodnocení

0x

najd si na netu mrazící sprej -49°C

dotaz123
hodnocení

0x

To je slabota.To chce teplotu hodně pod nulou.Zmrazí,klepneš a rozpadne se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]