Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít vnitřní poštu

Od: najdem* odpovědí: 5 změna:

Dostal jsem odpověď na dotaz..Jak mám otevřít vnitřní poštu? .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

na blikající okénko jen klikneš.

JB

najdem*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Ale po otevření vnitřní pošty nikde nevidím co bliká.

jabraka*

To si přečteš,kdo a co ti píše a kliknež na ODPOVEDET,do editoru pak napíšeš svoji odpověď a odešleš

hodnocení

0x

Kliknutím si otevřeš vnitřní poštu. V ní máš zprávy. Ta/y/ poslední, nejnovější, kterou/é/ jsi ještě neviděl, je psána /y/ tučným písmem, tu si kliknutím otevřeš, přečteš, případně i odpovíš. Pak Ti tučný nadpis zmizí, bude to napsané jen normálním písmem. Tak může i odesílatl být informován, zda sis už jeho zprávu přečetl, či ne.

No a když máš otevřeno a přečteno, přestane Ti Vnitřní pošta blikat. není důvod Tě upozorňovat, nic nového v poště nemáš. Jestli chceš, posílám Ti kratičkou zprávu, odpověz mi na ni, aby sis to všechno osahal sám. Ahoj Jaga.

najdem*
hodnocení

Ano, podle návodu jsem otevřel vnitřní poštu. Mnohokrát děkuji za radu. Přeji hezký život.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]