Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holandsko má talent - 9 let

Od: wamp® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,přátelé :) Toto musíte vidět a hlavně slyšet,famózní ! A slabším povahám doporučuji kapesníky !

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jo, tak ta je z dobrého oddílu - šikulka. Zdravím!

doplněno 16.10.14 18:13:

wamp - ano, plakal jsem. Ale, jenom při tom úvodním rozhovoru - myslel jsem si, že jsou všichni nachlazení, ale byla to asi jen holandština. No. z nachlazení se lze dostat, ale z té řeči=? A ten zpěv je také na kapesník, ovšem, zase kvůli emocím.

hodnocení

Bene,také zdravím ! Plakal jste jako já?

hodnocení

0x

Jen aby děvčeti hlas zůstal i po pubertě --- děvčata též mutují, hlas děvčat se mění méně než u hochů. Nicméně hlas se mění (zabarvení tónů, o něco hlubší hlas...)

iz*
hodnocení

0x

Hlas zní jako mnohem starší (minimálně o 10, ale spíše o 15 let) a má za sebou dlouholeté školení. Ale dobrý, no ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]