Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte města České rebubliky?Rádi cestujete?

Od: viky® odpovědí: 15 změna:

Prosím, tento odkaz není žádná reklama, ani vydělávání peněz pro někoho. *cert*

Mám hodně dobrých přátel, který mi občas posílají krásné věci na podívání, nebo poslech. Vím, že hodně lidí nikam necestuje, nemůže ale díky internetu pozná krásná místa.
*slunce* Dostala jsem odkaz: virtualczech.cz/..." >
Vyrtuální prohlídky České republiky.
Můžete si prohlédnout různé části Prahy a ostatních měst.
Letecké panoráma měst.
Některé státy světa: Egypt, Bratislava, Polsko
*kafe*
Posílám to hlavně těm, co nemají možnost cestovat a rádi si prohlédnout nádherné kouty naší republiky.
Přeji pěknou pohodu. Viky

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Nakukuji už několik let,ale-Viki-není nad to,prošlapat nejen města,ale i okolí,kde samozřejmě nejsou kamery,pěkně po svých dvou.

V životě bych snad nenašel v naší zemi místo,kde jsem nebyl.Perfektně znám Zlínsko,Luhačovice,Uherské Hradiště,Vizovice,Rožnov p.Radhoštěm,Frýdek-Místek,Karvinou,Lysou Horu, Prostřední Bečvu.Brno,Náměšť n.Oslavou,Třebíč,Velké Meziříčí, Humpolec, Svitavy,Macocha,Pardubice, Hradec Králové,Jičín,Mladá Boleslav.Liberec.PRAHA ,Beroun,Zdice,Koněprusy,Karlštejn,Příbram,Třeboňsko,Č. Budějovice,Šumava,Sušice,Klatovy.Domažlice, Plzeň,Rokycany ,Cheb,Frantovy Lázně,Mariánské Lázně a samozřejmě Karlovy Vary.

Nemohu zapomenout na cesty do sklípků na Jižní Moravu.Znojmo,Strážnice,Čejkovice.

Často si dnes zavzpomínám.

JABRAKA

hodnocení

Jen tiše závidím, když čtu, kde jste všude byl a co jste musel vidět. Hrozně ráda jsem poslouchala strýce, který cestoval po světě, jak vyprávěl, kde všude byl a co vše viděl. Před mnoha lety jsme týden co týden podnikali výlety na Hrady a zámky. Pak přišla na řadu města a jejich historie, chtěli jsme, vše pro nás a děti. Nyní jsem ráda, že máme možnost létat do zahraničí a také poznat jinou kulturu a život. Za svůj život jsem poznala mnoho mužů, žen, které díky své nemoci, nebo nedostatku financí se nikdy nedostala dále od domova než 50 km. Třeba také touží vidět, jak které město vypadá, jak vypadá Praha, Egypt, Bratislava. Budou svátky a pro některé to bude samota, tak mohou cestovat po internetu. Když udělám radost, jen jednomu osamělému člověku, tak budu spokojená.

Cestování mě vždy bavilo, koneckonců je to i součást mého povolání. Ale i tak toho asi nemám dost, protože mnohdy ,,cestuji´´ právě ve zmiňovaném Google Earth, kde je výborná věc že v programu samotném je letecký pohled, ale většina zajímavých míst je dolněna i fotkami. Dobrou pomůckou je třeba tento web

virtualglobetrotting.com/...

Tam je spousta zajímavostí, řazená podle zájmových kategorií .

mil®
hodnocení

0x

Ahoj viky. Taky se snažím hodně poznávat a cestovat po naší krásné zemičce. Nejdřív si to virtuálně prohlídnu a pak se snažím tam někdy dojet. Koukám např sem:

strejdamila.estranky.cz/...

virtualpanorama.cz/...

virtualtravel.cz/...

geography.okhelp.cz/...

Přeju pěkný pokoukání. *klik*

hodnocení

Ahoj mil. Děkuji za krásné odkazy na virtuální cestování po matičce zemi. Sama bych je nikdy nenašla, nemám ráda hledání na internetu. / dobrá, neumím to / Některé odkazy pošlu dál, zase pro potěšení známých. Pá Viky

mil®

To jsem rád, že jsem ti pomohl. Po netu brouzdám rád a bohužel dost dlouho. Mám spoustu odkazů a stránek všeho druhu. *klik*

lidus*

Prosím nemáte někdo odkaz na stránky údajně Guglu kde virtuálně letíte v letadle a prohlížíte krajinu? Manžel o tom slyšel a už delší dobu to hledá. Dík

mil®

Dá se lítat v Google Earth

lidus*

Díky hned to zkouknu.

hodnocení

Dobrý den mil.

Google Earth, také jsem dostala odkaz od známých. Potíž je, že jsem se tam ztratila. První jsem cestovala po mořích i oceánech, pod vodou, byla to nádhera a tím jsem skončila. Musela jsem odejít a program ukončit. Už jsem se jinam nedokázala dostat.Proto nikam raději nechodím.

Chtěla bych se zeptat, nemáte náhodou odkaz něco o Egyptu, nemyslím cestovky, to znám. V Egyptě jsem byla už vícekrát, ale v hlavní město Káhiru neznám. Ráda bych si ji prohlédla. To samé Turecko, také jsem tam párkrát byla, ale ne v Istambulu. Když by jste měl nějaký odkaz, budu ráda. Děkuji Viky

mil®

Stránky o Egyptu ani o Turecku nemám. Musel bych něco pohledat. Co by sis asi tak přála vidět? *hej*

hodnocení

mil, to je lákavá nabídka. Budu ráda za každý odkaz na památky. Mešity. Chrámy. Staré nádherné stavby, kostely. V Side je nádherný Apollónův chrám, část máme natočené na kameře, část foto, ale je to jen zlomek, ten objekt je šíleně ohromný, člověk toho vidí ze země jen kousíček a obdivuje tu dokonalost. Když je ta možnost si to prohlédnout z ptačí perspektivy, musí to být krásné. Nepotřebuji tržnice plné zlata apod. Tam není, co obdivovat. Nechci vás ale zbytečně zatěžovat. Děkuji Viky

mil®

Tak třeba: turecko.cz/...

paladix.cz/...

dovolena-turecko.com/...

egypt.cz/...

egyptologie.cz/...

egypt-pamatky.wz.cz/...

egypt.orbion.cz/...

egyptane.cz/...

atd., stačí to napsat do gůglu, ale rád jsem vám něco našel. Přeju hezký pokoukání. *cteni*

hodnocení

Mil, moc děkuji za odkazy, jak se k nim dostanu časově, tak si dovolím ozvat se, jaké to je. Zatím děkuji Viky

hodnocení

Při otevření vašeho odkazu, Turecko- 3 díl, antické památky, jsem se dostala přes odkazy až do Botswany, Namibié a Okavanga, Zimbabwe. *slunce*

To je poučné a nádherné, to se nedá jen tak prolétnout, už vím, kde budu cestovat v noci a o svátcích.Těším se, kam všude se ještě dostanu. Vskutku nádherné odkazy. Díky Viky. *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]