Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horor co stoji opravdu za to

Od: rustyxxm* odpovědí: 22 změna:

Dobrý den.Chtěl bych poradit opravdu nějaký parádní horor,kde se budu porad bat.Děkuji

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jezero smrti. Doteď se bojím. Opravdu hrůza.

martinaa*
hodnocení

0x

Me velmi prekvapil Insidious. Nebo vyse zminene Jezero smrti, oboji je dnes vcelku hodne realne.

Osobne mam rada jeste Usvit mrtvych, 28 dni pote nebo REC.

chrest*

Insidious taky doporučuju to bylo supr. REC mně přišlo jako hrozná blbost, ale je to dobře hodnocené. 30 dní dlouhá noc bylo vcelku slušné.

martinaa*

Zalezi, jakou mate verzi, me se vic libila americka, ackoli je kopirka. Na lekacku slusne:)

A prave u 30 dni... jsem se docela nudila, dlooooouhy film a obcas sem tam nekoho vysaji. A jeste ten debilne/romanticky zaver. Chybelo mi tam mrazeni v zadech..

chrest*

No taky jsem byl překvapený z toho, že se mně 30 dní líbilo :)

martinaa*

Ale uznavam, ze par scen bylo opravdu dobrych:)

rustyxxm*
hodnocení

Jak se to jmenuje přesne těch 30 dní?nemůžu to nikde najít.Popř.mi poslete odkaz na ztažení.Děkuji

martinaa*

3O dní dlouhá noc. csfd.cz/...

Osobne jeste doporucim ILS, u toho jsem mela vazne dost.

rustyxxm*
hodnocení

Přemýšlím že se podívám na to insidious?stojí to važně za to?

chrest*

Určitě stojí, já jsem po tom nechtěl jít ani spat. Proč, to pochopíš jedině, když se na to podíveš :)

martinaa*

A zasadne se divat v noci:) Ja se pak bala na zachod:D A budu ho mit dlouho v hlave...

Tak dobře, stáhla jsem si to a jdu na to. Manžel zahájil protestní spánek, protože Slavíci ho urážejí a na film v počítači se dívat nebude. To ještě neví, že se pak budu bát se doplížit za ním do ložnice *smich*

doplněno 26.11.11 23:37:

Paráda. Tak jsem se dodívala a teď řeším, jak projít tím ztichlým a temným bytem do postele *bezim*

rustyxxm*
hodnocení

Kde se to da shlednout online ten insidious?

ulozto.cz/...

třeba tady

rustyxxm*
hodnocení

Ne ztáhnout,ale shlédnout online.

Pardon, to nevím.

polednice*
Takze jste se pocurala? :))

rony*
hodnocení

0x
Jen pro fajnšmekry :) Vyvrženci pekla, Hostel 1 a 2 nebo Texasky masakr motorovou pilou

bizon*

Dobrý den!

Velmi zajímavý nenápadný horůrek je Metro. Miluji film Tahle země není pro starý, je to thriller, ale skvěle udělaný do prčic!

kolibricek*
hodnocení

0x

me se dost zamlouval horor SILEN HILL

mrnousek*
hodnocení

0x

Doom 3 film. Opravdu drsný. Výzkumníci na marsu na které tam přiletí nějaký příšery. Hrála jsem i hru, ale tu jen s taťkou, sama bych ji nedala. :D

martinaa*

Souhlas! Vicemene me obchazela hruza cely film:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]