Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stává se Vám to taky?

Od: humbucker* odpovědí: 7 změna:

Ahoj. Dneska se mi několikrát stalo, že jsem přicházel k zamčeným dveřím a při sáhnutí do kapsy pro klíče, jsem z ní vytáhnul ten správný klíč, hned mezi prsty. A že jich tam pár mám. Vlastně, stává se mi to docela dost často. Taky jste tak šikovní? Nekecám.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Nestává. Já obvykle klíče lovim dlouho v kabelce, pak mne asi tak třikrát spadnou na zem, než je konečně použiji.

hodnocení

0x

To je podvědomí.Víš,že na svazku máš třeba šest klíčů a když jsou zoubky dolů,tak zprava doleva je to třeba od hlavních domovních dveří,od garáže,kočárkárny,sklepa,... víš,že největší je od garáže a když ten svazek chytáš,nevědomky už ho mezi prsty sortuješ a vybereš ten správný.

Je to jen názor,ale alespoň u mě to tak funguje.

humbucker*
hodnocení

Netušil jsem, že to může být tím, že nemám kabelku. Já vlastně nepoužívám ani šrajtofli. Asi budu divnej.

Zajdo, nesortuji. Prostě ruku vrazím do kapsy popadnu svazek a tahám.

hodnocení

0x
Já kabelku mám, dokonce několik :-D ale i tak, bud hrabnu do ní, nebo do kapsy a hodně často uchopim hned ten správný klíč. Jak od domu, tak třeba od zahradní branky. Prostě ten, který potřebuji, je hned v ruce ;) a všechny mám zoubkama stejně ;)

hodnocení

0x

Jen tak na okraj byl jsem svědkem prohrabávání kabelky kvůli čehosi a po vytažení led žárovky 220V a startovací svíčky mě asi už nic nepřekvapí...

A jo člověk ty klíče sortuje automaticky v podvědomí, proto ho hned najde když ho hledá-...

hodnocení

0x

Bylo to v létě na vypůjčené podnikové chatě. Dostali jsme 4 klíče na zavařeném drátu, sundat je nešlo. Od naší chatky /jen na spaní/, od hlavní chaty /vaření/, od branky, od řetězu, kterým byla spojená vrata. Všechny klíče takřka stejné.

První asi 3 dny jsem běsnila, našla jsem každý z klíčů, který jsem právě potřebovala, až na 4. pokus. Pak se to začalo lepšit. A jéje, všechny jsou stříbrné, ten od branky je ale kapku nažloutlý. Ten od řetězu má tu "hlavu" kapánek větší, než ostatní. Ten od spací chatky je hned vedle toho od branky. ...*ee*

A tak jsem se vycvičila, že jsem pak nahmátla vždycky právě ten klíč, který jsem potřebovala. Jenomže to už byl týden u konce a jelo se domů. Takže mi má snaha nebyla moc platná. *haha* Jaga.

hodnocení

0x

Mně se to stává několikrát denně. Mám Všechny zámky (mimo auta) sjednocené do "generální sady", takže ke všem (14 kusů) pasuje jeden univerzální klíč a ten v kapse vždycky spolehlivě trefim *smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]