Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám půjčku od Ge- money Bank.Měsíční splátka je 4380 kč ... Jelikož jsem se spolíhal na to, že mi přijde výplata dřív, nechal jsem na kontě jen 3200 Kč, dnes přijdu na konto a peníze tam ještě nebyli a zůstatek už nula.Nevíte co mám dělat? Jak postupovat? Až mi dnes přijdou peníze, banka si strhne zbytek? Nebo tam mám zajít? Poradíte? Děkuji
Máte internet banku? Je tam sekce "nezaúčtované transakce". Tam uvidíte viset vaši splátku půjčky. Čeká, až přijdou peníze na účet a teprve pak odejde bance. Zároveň vám blokuje celý dostupný zůstatek na účtě - proto ta nula. V momentě, kdy vám přijde výplata na účet ,se splátka strhne, objeví se ve výpisu a vše bude v pořádku. Musí ale přijít do určité doby - mám dojem, že je to 5dní, pak už se automaticky nestrhne a musíte to řešit osobně s bankou - upomínky, SMS atd.
Takže buďte zatím v klidu. Mám zkušenost, že 2-3 dny po splatnosti banka neřeší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.