Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Splátky Bance

Od: tomangel* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám půjčku od Ge- money Bank.Měsíční splátka je 4380 kč ... Jelikož jsem se spolíhal na to, že mi přijde výplata dřív, nechal jsem na kontě jen 3200 Kč, dnes přijdu na konto a peníze tam ještě nebyli a zůstatek už nula.Nevíte co mám dělat? Jak postupovat? Až mi dnes přijdou peníze, banka si strhne zbytek? Nebo tam mám zajít? Poradíte? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Raději tam zajděte, banka si sama zbytek nestrhne. Zbytek peněz musíte odeslat dalším převodním příkazem.

pacourek*
hodnocení

0x

Určitě bych do banky zašel a vysvětli bych to

vosikac*
hodnocení

0x

Pokud máte účet,kam Vám chodí výplata též u GE Money,banka si zbytek strhne sama.

V každém případě bychnavštívil banku a nechal posunout datum splatnosti půjčky ;)

koukolik
hodnocení

0x

Máte internet banku? Je tam sekce "nezaúčtované transakce". Tam uvidíte viset vaši splátku půjčky. Čeká, až přijdou peníze na účet a teprve pak odejde bance. Zároveň vám blokuje celý dostupný zůstatek na účtě - proto ta nula. V momentě, kdy vám přijde výplata na účet ,se splátka strhne, objeví se ve výpisu a vše bude v pořádku. Musí ale přijít do určité doby - mám dojem, že je to 5dní, pak už se automaticky nestrhne a musíte to řešit osobně s bankou - upomínky, SMS atd.

Takže buďte zatím v klidu. Mám zkušenost, že 2-3 dny po splatnosti banka neřeší.

tomangel*
hodnocení

Dobře děkuji všem, kouknu dnes na stav konta a hned řeknu a hned poznám zda si ty peníze vzali bo ne, děkuji

hodnocení

0x

zajdi si tam a doplat , at nedopadnes tak , ze te banka hupsne do registru kvuli par stovkam /delaji to radeji a neozvou se/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]