Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám přátelé na popovídaní a na kafe

Od: haluska* odpovědí: 23 změna:

Ahoj všem hledám kámošky na popovídání,přátelství,kafe,kolo,kolečkové brusle,rýbaření,výlety,atd to co kámošky dělají,nebo nějakou partu lidí kteří jsou veselí,společenský,vyrazit si někam,užívat života,to je jenom samá práce,starostí a život utíká mezi prsty,tak někdo napiště budu moc ráda,jsem pořád sama,přítele nehledám už mám,moc ho miluji,hezký den všem hodnej lidem

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Hodila by se zmínit aspoň přibližně oblast a možná i věk ;)

haluska*
hodnocení

Je ANO,to jsem zapoměla promin te,Praha-7,8,9,4,věk tak mezi 28-35 let

olaf71*
hodnocení

2x

a kámoše nehledáš? sice o něco starší, ale sranda se mnou je

hodnocení

2x

inzeráty tu většinou mažeme... ovšem v tomto příspěvku tuším tu v pozadí skrytou stížnost jsem pořád sama,přítele nehledám už mám, beru ho jako žádost o radu... jako výkřik o pomoc...

když bude tazatelka chodit s kámoškami na popovídání,přátelství,kafe,kolo,kolečkové brusle,rýbaření,výlety, tak ten přítel asi si s ní moc neužije...

no nevím...

haluska*
hodnocení

Tak ho vezmu klidně sebou,má také kámoše,a šla bych třeba když by byl v práci,to uklidím doma,uvařím nebo máme uvařeno,a pak nemám co dělat a sem sama a je mi smutno,natom nic není se pobavit,vždyt znám akorát s práce domu a za se do práce,a on je můj přítel samotář a nevadí mu že je sam,ale mě ano,mám ráda společnost,hodné lidi,který se mi svěří a já jim a navzajem si pomůžeme a porádíme a navštívíme,co vy na to pište

Teda holka, jak to zvládáš? Do kolika jsi v práci? Normálně se dostaneš domů po čvrté, pak jdeš uklidit, uvařit a kolik je v tom případě hodin, tak kolem devatenácté hodiny. A to jsem nepočítala dobu na běžný nákup. A Ty si myslíš, že s Tebou někdo půjde potmě lítat na kolečkových bruslích? Jo, viděla bych to tak na to pokecání. A to ne každý den. A proč toužíš po tom, aby se Ti hodní lidé svěřovali? nechceš náhodou založit nějaký spolek? Napadá mne jedno slovo, ale nenapíšu ho, už se bojím, zase bych si to slízla. Ale přece chodíš do zaměstnání a tam jsi nenašla ani jednu kámošku, která by se Ti svěřovala, abys jí mohla pomáhat? Já jich kolem sebe mám. Snad se nenaštvěš, ani nemůžeš, řekla jsi, "co vy na to, pište." Tak já na to tohle.

haluska*
hodnocení

ahoj Já se určitě nenaštvu nemám proč,samodřejmě mám také nějaké volno,věčinou dělám samé noční,nebo denní a další den volno atd,a ven se chodí přece i večer bavít né,třeba na disko,nebo do baru ne,a spolek nechci založit,a ty nemáš ráda hodné lidi ktery ti pomohou,asi ne vit,jo kámošku mám v práci,ale nemá furt čas,má také své starosti,proč by sis to slízla,známe se snad,já jsem to napsala a ne řekla slišela jsi to snad o demě,to je rozdíl,a kolik ti vůbec je let,měj se moc hezky pá

martinaa*

Ted se musim tazatelky zastat, pokud nemaji deti, tak ne kazdy uklizi a vari denne... i me to prijde jako zbytecnost. A opravdu radeji prijdu z prace, popadnu ty brusle nebo padlo a hura za sportem, a uklidim klidne vecer... nez uklizet a najednou zjistit, ze je venku tma a dalsi den jsem zabila...

Víš co, Martino, já už sem asi přestanu chodit. Ať napíši cokoliv, vždycky je to špatně. Nejsi to jenom Ty, jsou to i jiní. A zrovna já si o sobě nemyslím, že bych měla nějak výjimečně agresivní odpovědi. Ale abych se začala bát říci co si myslím, tak to fakt nemá smysl. Nevím proč se zastáváš tazatelky, já ji nenapadala, jen jsem vyslovila svůj názor, zrovna tak, jak to dělájí i jiní a mnohem jednoznačněji. Takže k zastávání se, nevidím důvod. pouze ten, že jsem zase řekla něco špatně. Už odtud odešli jiní, docela začínám rozumět proč.

doplněno 26.11.11 20:55:

A ještě, neodpovědělas na dotaz halušky. Místo aby ses jí zastávala, mohla jsi jí tedy nabídnout, aby se s Tebou setkala a mohly jste se projíždět na bruslích spolu.

haluska*
hodnocení

ahoj Proč by si odcházela,máš právo na svůj názor,jako každy tady,bud v pohodě pá

martinaa*

Nepsala jsem, ze jsi napsala neco spatne:) Ani o zadnem napadani ani agresivni odpovedi jsem nemluvila...? Jen to vidim jinak, a jiny nazor snad neni problemem. Proste radeji mam tohou vypadnou na ty brusle a v klidu si uklidim vecer treba u hudby:)

Pokud narazis, ze snad nekdo odesel kvuli me, tak to nechapu. Jiste, setkala jsem se za tu dobu s mnoha lidmi, co me urazeli a zesmesnovali - to si ja libit proste nenecham, a pokud se oni urazli a odesli, beru to jako jejich problem.

Suzy, nevim, proc si to na sebe vztahla, ze jsi napsala neco spatne. Opravdu tva reakce se mi zda hodne neprimerena.

S tou roselou jsi udelala chybu - ovsem omluvila ses tazatelce, takze to beru jako vyresenou vec. Zkus to tak taky brat. Nejsem tvuj nepritel, jen mam nekdy proste jiny nazor - coz neni nic, za co by ses musela urazet ci odchazet.

A tazatelce jsem neodpovedela z jednoho prosteho duvodu. Ono Znojmo - Praha je celkem z ruky:)

pt®

Suzy, co tě to napadlo, že sem nebudeš chodit? Víš, že mladí mají pohled na volný čas, stihnou toho víc. A navíc Martina se umí omluvit, když to přepískne, nebo uvede svá slova na pravou míru. A jak bysme se dozvěděli, co dělá tvůj malý zvěřinec. Suzy, tak všechno dobrý. *slunce* - stařenka

polednice*
Jasan,suzymon nesmi odejit,zkratka je unahlena a asi nemela svuj den.
haluska*
hodnocení

Ahoj děti zatím nemáme,a uklízeme si hned po sobě,luksuji podle potřeby,a vytírám podlahu 3 v tejdnu a času,máme kočičky,zvířádka miluji,jsou lepší než někteří lidé co vi na to haluška

Haluško, já skoro nemám komentář. Ona Ti lépe odpoví určitě Martina. Ale i já LUXUJI podle potřeby, také mám ráda zvířátka, a ještě mi u toho zbyde čas k tomu, abych si přečetla nějakou pěknou knížku. To bych Ti vřele doporučila místo těch bruslí. A na otázku ohledně mého věku odpovídám, že jsem hodně stará, ale kdyby na to přišlo, asi by ses dost podivila.

haluska*
hodnocení

ahoj ani ne,čemu bych se měla divit tvému věku,tak kolik ti je teda let,a knihu občas přečtu,měj se

haluska*
hodnocení

ahoj já dělám střídavé smeny,ne od pondělí do pátku to je rozdíl,tak mám i volno,a čas,zajít někam ven ale nemám s kým to je ten problém,to přátelé dělají že se navzajem vyslechnou a poradí si,a nemusejí zakládat spolek,kolik ti vůbec je,já za hodinku mám uklizeno,ani ne,nejsme s přítelem prasátka,kámošek jsem měla hafo,ale samé vyčurané které mě jen využívali a nevážily si že jsem na ně hodná tak se zatím měj hezky pá

polednice*
hodnocení

0x
Halusko ja bych stebou někam sla, ale to co píšeš o sobe mě zkrátka neláká, asi té láká vypadnout ze stereotypu, to mě taky, ale pak jsou to jen zase starosti a žádné slasti.buď máma, pak té roupy přejdou, ber to s humorem.
haluska*
hodnocení

ahoj A co tě neláká,napiš co konkrétně,já nemám žádné Roupy,jen hledám kámošky,přítele mám moc ho miluji,mámou bych ráda byla,ale předtím si musím něco užít abych pak měla na co spomínat výš,to že chci někomu pomoct a vypovídat je normální ne,jo trošku to cítím jako stereotyp,a s humorem to musím brát jinak to asi nejde,napiš mi také něco o sobě a co tě ještě o mě zajímá,mám ráda zvířátka,a ten kdo má rád zvířátka tak má rád i lidi,tak se zatím mě moc hezky pá

banan*
27.11.11 08:04
:D :D

No a to je přesně o tom. Mám toho na jazyku hodně, ale raději to spolknu *blee*, a udělám to jako banan. :D*ee*:D

haluska*
hodnocení

ahoj a co máš na jazyku,klidně napiš,co je na tom si hledat kámošky,chlapy nehledám,mám a miluji ho moc tak zatím pá

Haluško, nemá smysl Ti psát, co já "mám na jazyku", to se dalo vydedukovat. Na tom, že si hledáš kámošky nic není, klidně v tom pokračuj, ale pochybuji, že se dočkáš kýženého výsledku. To už bys nějaké asi měla. Tak se spokoj s tím, že máš svého přítele, kterého miluješ a který miluje Tebe. Ale v tom případě se divím, že hledáš jinde to, co máš vlastně doma. Místo "lítání na bruslích" a povídání si s "kámoškama", povídej si s přítelem, udělej mu příjemné prostředí, a svěřuj se jemu. Tam je Tvůj největší zájem. Vím, že mne zase někdo napadne a zastane se Tě ve smyslu, že se přece nemusíš věnovat jenom svému příteli, že máš právo si zajít na kafe s kámoškama a další blabla. A já to chápu a je mi to fuk. Tak jen do mne. Hurá na to. Suzy je zase agresivní potvora...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]