Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych si koupit čepici,rukavice a čelenku v zahraničí. Konkrétně na stránce kalenji-running.com/... Tuto čepici už jsem měl. Koupil jsem si ji ve francii, bohužel jsem ji ztratil. A u nás není k sehnání, protože značka "kalenji"u nás zatím není. Nemůžu ji najít na žádné zahraniční stránce, která by byla ochotná poslat zásilku do ČR. Proto prosím nějakého zkušenějšího nakupujícího o radu, jak ji sehnat. Děkuji za všechny odpovědi.
já vím, právě proto jsem ochoten si čepku koupit v zahraničí...bohužel, na stránce kalenji-running.com/... nejsou ochotni poslat zásilku k nám do ČR. Potřeboval bych nějaký jiný obchod...
Některé eshopy opravdu zboží prostě nepošlou (například britský play.com, který posílá jen do původních zemí EU), nejspíš v tom bude něco s daněma, financema a evropským a místním právem.
Jinak se tedy zdá, že každá pobočka firmy Decathlon/Kalenji prodává online jen ve své zemi, což je nejblíž Německo (Würzburg), Polsko (Bielany Wroclawskie, Opole), Maďarsko. U nás e-shop nemají, pobočky jsou v Liberci a Ostravě, měla snad letos být otevřena i u nás v Mostě, ale já to tam mám hafo z ruky, tak nevím, jestli už funguje nebo ne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.