Nejste přihlášen/a.
mě to teda příjde dost trapný cpát do televizních novin ukázky z ordinace v růžové zahradě,ulice,kriminálka anděl,to si to pletou s pořadem volejte novu ne?
Bohužel reklama je neúprosná a agresivní, především v komerčních televizích. Buď se s tím smíříme, anebo budeme koukat na něco jiného. Osobně mne to také docela se*e, a také s tím nic nenadělám...
Ahoj.
Dnes už běžná záležitost na soukromých televizích. Upoutávky na své pořady, skoro ve všem. Prdlé je i to, že oni nejsou schopni odstranit z těch upoutávek, pořady, které už byly vysílány. Tyhle zvrhlé věci, začínaly dělat už němci, před dávnými lety, na Pro 7 a dement Andruško(bývalý slovenský ředitel Novy) to poručil kopčit do vysílání. Asi si fakt myslel, že je tím světový. Občas perlí i tím, že jim nesedí titulky se jmény vystupujících v Televizních novinách a i u reportáží. Pověstné jsou i jejich dobrodružné, živé přenosy, přes Vltavu, ze břehu na břeh, se záběrem na budovu na druhé straně, kde se má konat akce, o níž je v reportáži žvaněno. Jediné, co nás může zachránit, je to, že můžeme přepínat a vypínat. Co se jen brácha na ně nařval, když zaslechl nějakou hovadinu od nich. Redaktor Jakub Vrána, to je např. ten, co neumí vyslovit své jméno. Říká Jakuvrána. Ahoj.
Dnes jsem měl možnost se po dlouhé dobé podívat na televizní noviny na nově a mě teda osobně přijdou celé trapné, i když mám fotbal hodně rád, tak mi přijde totálni stupidita natočit reportáž o tom, že jeden fotbalista při focení stojí na špičkách, nebo to, že nějaka paní místo psa má na vodítku, to je naprostá parodie
Tak to jsem zvědavá, jestli bude odpoved doplněna. Jestli ne, tak to vas lituji...celou noc nespat...
Nejvíce mne naštve, když moderátor TV NOVA nebo i PRIMA řekne jako reakci na tvrzení kolegy : Přesně tak. Nebo : Kolega má pravdu. Nebo : Ano, je to přesně tak.´To by si měli odpustit. A nejhorší je, že to řeknou během TV zpravodajství několikrát.
Velký zlozvyk je také soustavně oznamovat, co bude v TV novinách dále s výzvou, ať si na to diváci počkají. Tím se jen ztrácí čas, protože ten, koho zprávy zajímají, se skutečně dívá nepřetržitě i bez těchto pitomých výzev.
Jakmile uslyším : "Už za chvilku, počkejte si na to", tak okamžitě přepínám na jiný program:o))
jeden moderátor mluví a druhý kývá hlavou jak tučňák, pak se prohodí... specialita nejen na Primě...
Vždycky si u toho říkám, že si moderátor říká pro sebe: "děvče má pravdu, poslouchejte"... a pak: "chlapec má pravdu, jo jo"
Některé lidi prostě nechápu,jeden den na něco s prominutím čumí,potom to kritizují,jak je to hrozné a druhý den na to čumí zas.Nevím kdo nebo co je nutí se dívat?Každý má přece svobodnou volbu,na co se chce dívat nebo se nemusí dívat na nic a jít třeba na procházku.Nějaké zprávy na Primě,Nově a jim podobným stanicím mi můžou být ukradené,ať si ťápou,co chtějí,když jim to blbí lidi žerou.
Lidi už dlouho jsem se tak nepobavila jako právě nyní, mám zaplou TV a právě jsem vyslechla policejní hymnu, to nemá chybu, jen tak dál. Ten co to vymyslel se asi právě vzbudil ze stoletého spánku. TV mám zapnutou abych tu neseděla u počítače potmě a potichu, je mi jedno co tam dávají. Od počítače se otáčím jen na reklamy s Trojanem, ty nemají chybu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.