Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč v TV novinách mluví o Ordinaci a Ulici

Od: ujendys* odpovědí: 23 změna:

mě to teda příjde dost trapný cpát do televizních novin ukázky z ordinace v růžové zahradě,ulice,kriminálka anděl,to si to pletou s pořadem volejte novu ne?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ne , je to reklama , asi jak do ruzove zahrady a ulice davaji reklamy na vyrobky ala teleshoping

ujendys*
hodnocení

to vim taky že jde o propagandu,ale je to dost trapný a dost to otravuje lidi který zajímaj opravdu jen ty zprávy

beri49*
hodnocení

0x

Protože ubožáci už nevědí co vysílat, jelikož zprávy natahují na neúnosně dlouhou dobu, a ono zase nic tak důležitého neděje. No vlastně děje, ale to zase nesmí vysílat! Ona je to taková smyčka...

iz*
hodnocení

0x

A co sledovat zprávy na jiném kanálu?

vlasatec*
hodnocení

0x
Co to je televizní noviny?

hop®
hodnocení

0x

Bohužel reklama je neúprosná a agresivní, především v komerčních televizích. Buď se s tím smíříme, anebo budeme koukat na něco jiného. Osobně mne to také docela se*e, a také s tím nic nenadělám...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Dnes už běžná záležitost na soukromých televizích. Upoutávky na své pořady, skoro ve všem. Prdlé je i to, že oni nejsou schopni odstranit z těch upoutávek, pořady, které už byly vysílány. Tyhle zvrhlé věci, začínaly dělat už němci, před dávnými lety, na Pro 7 a dement Andruško(bývalý slovenský ředitel Novy) to poručil kopčit do vysílání. Asi si fakt myslel, že je tím světový. Občas perlí i tím, že jim nesedí titulky se jmény vystupujících v Televizních novinách a i u reportáží. Pověstné jsou i jejich dobrodružné, živé přenosy, přes Vltavu, ze břehu na břeh, se záběrem na budovu na druhé straně, kde se má konat akce, o níž je v reportáži žvaněno. Jediné, co nás může zachránit, je to, že můžeme přepínat a vypínat. Co se jen brácha na ně nařval, když zaslechl nějakou hovadinu od nich. Redaktor Jakub Vrána, to je např. ten, co neumí vyslovit své jméno. Říká Jakuvrána. Ahoj.

martinaa*

O gramattikcýh chybách nemluvě.. pár dní zpátky mě paradoxně rozveselila zpráva ze zoo, že "zvířata zemřeli zřejmě kvůli návštěvníkům" *smich* *smich* , amatéři.

eulalie*
hodnocení

0x

Televizní noviny? Co to je? To slovo neznám. A mám pokoj od všech tech ulic i ordinacich v nich.

filip17*
hodnocení

0x

Dnes jsem měl možnost se po dlouhé dobé podívat na televizní noviny na nově a mě teda osobně přijdou celé trapné, i když mám fotbal hodně rád, tak mi přijde totálni stupidita natočit reportáž o tom, že jeden fotbalista při focení stojí na špičkách, nebo to, že nějaka paní místo psa má na vodítku, to je naprostá parodie :-D

humbucker*

Ahoj. Prosím doplmit. Co měla paní na vodítku? Bez toho neusnu.

eulalie*

Tak to jsem zvědavá, jestli bude odpoved doplněna. Jestli ne, tak to vas lituji...celou noc nespat...

Paní měla na vodítku ptáka s velikým zobákem :) Senzace která si zasloužila větší část zpravodajství.

filip17*

nějakýho ptáka na tn.cz bude určitě přesný název určitě i s článkem :-D

Se vám všem divím,že se takovýma debilitama vůbec zabýváte.

danica*

A proč ne.Jsou to d..y, ale je to volná diskuze, oddechovka a některé odpovědi mě pobaví. A to je na tom to krásný. :-D

hodnocení

0x

Třeba jim klesá sledovanost a takto ji uměle navyšují! Novácké a nejen jejich zprávy mne už doslova se...takže na žádné nekoukám,stačí když ty hovadiny které ve zprávách bývají slyším snad stokrát za den v rádiu!

petunka*
hodnocení

0x

Protože neví co tam dávat :-D. Je to prostě NOVA :-D

hodnocení

0x

Nejvíce mne naštve, když moderátor TV NOVA nebo i PRIMA řekne jako reakci na tvrzení kolegy : Přesně tak. Nebo : Kolega má pravdu. Nebo : Ano, je to přesně tak.´To by si měli odpustit. A nejhorší je, že to řeknou během TV zpravodajství několikrát.

Velký zlozvyk je také soustavně oznamovat, co bude v TV novinách dále s výzvou, ať si na to diváci počkají. Tím se jen ztrácí čas, protože ten, koho zprávy zajímají, se skutečně dívá nepřetržitě i bez těchto pitomých výzev.

Jakmile uslyším : "Už za chvilku, počkejte si na to", tak okamžitě přepínám na jiný program:o))

jeden moderátor mluví a druhý kývá hlavou jak tučňák, pak se prohodí... specialita nejen na Primě... *smich*

Vždycky si u toho říkám, že si moderátor říká pro sebe: "děvče má pravdu, poslouchejte"... a pak: "chlapec má pravdu, jo jo" :-D

Některé lidi prostě nechápu,jeden den na něco s prominutím čumí,potom to kritizují,jak je to hrozné a druhý den na to čumí zas.Nevím kdo nebo co je nutí se dívat?Každý má přece svobodnou volbu,na co se chce dívat nebo se nemusí dívat na nic a jít třeba na procházku.Nějaké zprávy na Primě,Nově a jim podobným stanicím mi můžou být ukradené,ať si ťápou,co chtějí,když jim to blbí lidi žerou.

lidus*
hodnocení

0x

Lidi už dlouho jsem se tak nepobavila jako právě nyní, mám zaplou TV a právě jsem vyslechla policejní hymnu, to nemá chybu, jen tak dál. Ten co to vymyslel se asi právě vzbudil ze stoletého spánku. TV mám zapnutou abych tu neseděla u počítače potmě a potichu, je mi jedno co tam dávají. Od počítače se otáčím jen na reklamy s Trojanem, ty nemají chybu.

borax*
hodnocení

0x

trefil to přesně! Sledujte zprávy jinde...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]