Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc radi cestujete?

Od: katherina* odpovědí: 8 změna:

Proc radi cestujete? a kam? :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

protože potřebuji vyjezdit benzín a nejradši cestuji do hospody.

hodnocení

0x

Protože mám rád překvapení. A to kdekoliv a kdykoliv se podaří! :)

lidus*
hodnocení

0x

Cestovala jsem moc ráda a to jak po ČR tak i hlavně do Chorvatska k moři, dnes necestuji ráda ani na chalupu 70km jelikož mě bolí celé tělo.

dzordz*
hodnocení

0x

Ze všeho nejradši se pakuju večer do postele.

Jinak moc necestuju (teda cestuju často, ale to je spíš dojíždění), nemám důvod jezdit "na dovolenou", když se stejným způsobem můžu zabavit tady. Nelyžuju, moře taky nic moc. Chtěl bych ovšem vidět pár míst na vlastní voči, jenže na to ještě bude nutný trochu papat knedlíčky a šetřit, je to všechno víceméně krutá exotika - Seattle, Wheedle on the Needle, San Francisco, Rio, Japonsko, Seoul, transsibiřská magistrála, Mikronésie (nebo jak se ty ostrovy jmenujou, ony jsou beztak určitě všechny stejný) a tak.

222hel*
hodnocení

0x

Mladé manželství bylo bez prostředků, pak dětičky. Cestovalo se na hrady a zámky u nás. Budovalo se bydlení. Nejdále jsme se dostali do Jugoslávie. Nyní vychutnáváme poznávání jiných zemí. Jak tam žijí.

mil®
hodnocení

0x

Cestuji po naší krásné vlasti. Jednak denně autem, druhak autem na dovolený a za třetí i na kole.

polinek*
hodnocení

0x

Hm,,proč? No přece abych poznala svět,,ne jen cestu do práce a zpět. Když už tady jsem na tom světě,,tak si ho pokud mi to kapsa dovolí si prohlédnu.Pro mne není snad nic zajímavějšího.

hodnocení

0x

Protože je to moje práce a celkem slušně mě za to platí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]