Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zdravím všechny, kteří přispívají do této poradny. Je mi 32 let a mám vleklé zdravotní potíže, v těle mi koluje zánět, který klasická medicína nedokáže vyléčit, takže mám několikrát ročně antibiotika, což zdraví ještě více "podlamuje". Zkoušela jsem bylinky, Joalis, kynezilogi atd. s čím mi mohli pomoci, pomohli, ale pořád to není o.k. Postupně mi všichni říkají, že už mi pomohli, s čím mohli, že nyní to chce pomoc nejlépe léčitele. Jelikož už jsem opravdu vyzkoušela, co jsem mohla, pročetla řadu knih o stravě, zdraví, duchovní literatury, myslím, že je návštěva léčitele vhodné řešení. Děkuji všem, kteří mi mohou poradit, sdílet svou zkušenost, předat kontakt.
Přeji všem pohodový adventní čas a vše dobré do dalšího roku.
Radka
Věříte na homeopatika? Pokud ano, zaregistrujte se, naište mně do vntřní pošty a dám vám kontakt na MUDr. kousek od Brna. Vím o čem píšete, také jsem brala tuhle doktorku s rezervou, ale byla to má poslední naděje a vyplatilo se mi to. Jezdím k ní už více jak tři roky. Teď již jen jednou za půl roku na kontrolu zdravotního stavu.
Dobrý den, moc děkuji za nabídku, ráda jí využiji. Již jsem se zaregistrovala a vnitřní poštou se Vás snažila kontaktovat, snad se tedy povedlo. Radka
Zkuste si najít na netu pana Emila Havelku,sice je astrolog,ale umí i pomoct a léčit,byla jsem u něj asi před 8 roky ze zvědavosti a na co jsem se zeptala,řekl-i problémy členů rodiny,které seděly jak ulité.A mně problémy v těle,které poznal a které se mi časem objevily.Když si ho najdete a přímo řeknete co máte za potíže,dokáže říct,co je příčinou nebo kde máte v těle problém.Měla jsem na něj kontakt,ale nenašla jsem ho a ani nevím,jestli už nemá jiné č.telefonu.Zkust na netu pohledat.Bývá v Praze,v Bohdalově na Vysočině i jinde.Tak ať se podaří najít příčinu v těle a hodně zdraví.
Byla jsem asi dvakrát v Michnově paláci v Praze na výstavě, setkání, nebo jak to nazvat Minervy.
Pořádá Minerva - oáza zdraví a pohody, Praha 8, Sokolovská 82.
Poslední výstava byla 5.-7. 12, podívejte se co tam všechno bylo přímo na stránkách www.minervazdravi/...
Na každé výstavě se najde vždy několik léčitelů, ezoteriků, prodej Bachových esencí, vykladačů karet, z dlaně, prodejců krásných i léčivých kamenů, knih, šperků, byli tam maséři, prodejci bylinek, čajů, zároveň se pořádají přednášky s hudbou, cvičením, povídáním o zdraví a další a další věci. Již si to vše nepamatuji.
Každý si tam najde to, co ho zajímá. Nebo jenom přijde na jiné myšlenky a odreaguje se, odpočine, seznámí se s milými lidmi.
Další bude opět na tři dny od 28.2.15
Pokud jste Prahy, zkuste, jestli tam někoho nenajdete, s kým by jste mohla svoje problémy probrat.
Musím říci, že když jsem tam byla poprvé, tak jsem se z toho celá rozklepala a málem složila. Cítila jsem tam strašně silnou energii, nevím od koho, ale vydržela jsem tam jenom dvě hodiny a musela jsem odejít. Po druhé už to bylo lepší.
Také tam ale najdete věci, kterým nebudete až tak věřit, ale to musí zhodnotit každý sám za sebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.