Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyléčit fousovku?

Od: kvyst* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Nedávno jsem se na tomto fóru dotazoval na názor " jak e správně holit?" Připomenu problém = po holení se mi dělají červené flíčky na obličeji - děkuji za již zaslané odpovědi k dotazu. Dotaz k tématu rozšířím - jak odstranit, rsp. se zbavit tkzv. " fousovku "? = odlupující se částečky kůže pod vousy, občas se mi to takto jeví. ( poznámka: lupenku nemám, problémy kůže jinak nemám, ani jimi netrpím ). Děkuji za názory a doporučení. Kvyst

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

rangy13*
hodnocení

0x

Ahoj, kamarád měl stejný problém a doporučila jsem mu Leciderm mast (na suchou kůži) a zabralo to. Tato značka má více produktů, od těl.mléka až po extra mastnou mast a používáme tyto přípravky v rodině pořád a osvědčili se na kde co. K dostání v lékárnách. Jen upozorním, že se jedná o výrobky k léčbě atop. exemu, ale je to vlastně jen k regeneraci kůže. Doporučuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]