Nejste přihlášen/a.
Můžete mi prosím doporučit, kde sehnat pevný žeton do nákupního vozíku?
Rád bych jej měl na svazku od klíčů a nemusel žeton nechávat ve vozíku, stačilo by pomocí něj pouze odblokovat vozík.
Našel jsem něco v následujícím odkazu, co mám na mysli, ale tohle je reklamní potisk a ještě ke všemu na slovensku, mi stačí jeden kus.
Udelat si tvar na sirku 2 klicu FAB otocenych zoubkama k sobe na siri zetonu (mince). Nebou jen pouzivat 2 klice a vzdy je vytahnes.
Obávám se, že nic takového co poptáváte nebude nikdo nabízet. Kdysi šel jeden typ vozíku odblokovat sirkou, vrazila se někam za šuplíček a ten pak šel zasunout bez mince. Co se stalo? Všude v blízkém okolí supermarketu se povalovali vozíky, protože je nikdo neměl motivaci vracet, jedou odemčený vozík byl volný nastálo. Po pár týdnech je vyměnili, asi je nebavilo je každodenně sbírat. Váš záměr tedy popírá smysl vozíkového zádržného systému, to, že "něco" ve vozíku zůstane je princip.
Z komára velbloud..?
Navštivte jakoukoli firmu, která se zabývá výrobou klíčů. Je jich hafo v Tesco, Kauflu,
zkrátka ve vestibulech obchoďáků.
Tam zcela jistě pořídíte tyto kroužky, které jsou i po dvou (menší/pětikoruna, větší/desetikoruna)
Je to v úchytu, který má kroužko a dáte to na klíče.
Ahoj. Tak ten to dotaz čekal právě na mě. Kámoška z malého krámku, co tam má i terminál Sazky mi dneska dala takovou stírací plastovou vopičárničku na stírací losy. Jako držáček do ruky, to má tvar toho strkátka do vozíku, jako jsou u Lídlu a nebo myslím i u Penny. Tak si o to zadarmo řekněte. Mám to v autě, ještě nevyzkoušené. Ale, má to tam prý pasovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.