Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ubytovaní v campu pod 18let je to možné?

Od: luca* odpovědí: 5 změna:

ahoj chci se zeptat jest-li je možné se obytovat v campu nebo hotelu,pensionu (bez zákoných zástupcu),pokad mi ještě nebylo 18 let?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

poskytování ubytování v campu nebo hotelu patří do služeb, zrovna tak jako stříhání u holiče, prodej v obchodě a pod... Vy si objednáte službu ubytování, oni Vám ji poskytnou, Vy zaplatíte...máte občanský průkaz, jste občan, máte práva...

lidus*
hodnocení

0x

Dcera jezdila sama od 16ti let i mimo ČR a žádný problém to nebyl. OP máte a nic víc potřeba není.

luca*
hodnocení

děkuju za radu moc jste mi pomohla :)

hodnocení

0x

Za komoušů jsem vandroval měsíc po republice. Bylo mi 16 let. Občas mě policajti zbalili ale zase museli pustit. I tenkrát to šlo.

uska*
hodnocení

0x

V penzionu se vámn na100% stane, že si majitel vybere vratnou kauci na způsobené škody. Jelikož způsobenou škodu by musel pracně vymáhat po rodičích, tak kaucí si to jistí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]