Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nedávno jsem se seznámila na nové seznamce xxxxxxx.cz s pánem a prožila s nim jednu krásnou noc plnou slasti atd. Mám manžela asi 10 let a prostě jsem měla nedostatek sexu v životě. Chtěla jsem tedy vyzkoušet takzvaný "úlet", kde jsem si předem s tím pánem domluvila, že se bude jednat pouze jednorázový sex. Velmi jsem si to užila, ale problém je ten, že bych chtěla znova. Sháním jakékoliv rady, jesli je to dobře nebo špatně, když budu provozovat nezávazný sex, o kterém by manžel nevěděl.
Děkuji za názor, moc mi pomůže.
Jana
Podívejte se na věc obráceně - co kdyby Váš manžel provozoval nezávazný sex jinde? Bylo by to pro Vás dobře, nebo špatné? Těžko radit, sama asi víte nejlépe, jak se nyní cítíte. Já rozhodně nejsem Váš soudce, ale říká se, nečiň druhému, co nechceš, aby činil on tobě. Při zkoušení podobných úletů v manželství je ale potřeba počítat i s tím, že se to ten druhý dozví. A někdy to dovede sakra ublížit!
doplněno 21.11.11 15:01:Možná by bylo lepším řešením promluvit si s manželem a říct mu, že vedete nedostačující sexuální život a snažit se toto urovnat spíše v manželství, než někde mimo.
Po pravdě řečeno, opravdu čekáte, že vám někdo napíše argumenty, kterými si lze omluvit chování, které je ve vztahu nepřípustné? I když se docela určitě najde někdo, kdo řekne: "Jo, dělám to taky tak, zachránilo mi to vztah, a manželka je taky klidnější, když po ní nechci víc, než mi ona chce dávat." Nedovedu si moc představit, že by to mohlo fungovat, ale lidé jsou různé a mají různé potřeby...
Jestli vám to za to stojí musíte vědět nejlépe sama. Pak to ale provozujte tak, aby zbytek rodiny nebyl bitý - časově, finančně, vaším nasazením (o zdravotní stránce už lze snad v dnešní době pomlčet). Ne neprávem se říká, že ženy většinou neustojí nezávazné vztahy a začnou se nadměrně citově angažovat. Opravdu to zvládnete? Nepřelije se pocit fyzického uspokojení do dojmu, že vám váš milenec rozumí víc? A opravdu to zvládnete dlouhodobě organizovat tak, aby to neprasklo - nikdy nezapomenete otevřený email, cookies v počítači, esemesku v mobilu? Nemluvě o tom, že nakonec na vás ta provinilá chvilka přijde a patrně to manželovi řeknete - což prostě není fér, protože on za to nemůže. Trochu by mě zajímalo, jestli máte děti, ženy někdy zaktivní po té, co začnou toužit po mimísovi. Pak si hlavně dejte pozor, ať víte, kdo je otec... Též po čase sama začnete být paranoidní a začne vám připadat, že manžel také někoho má.
Jsou příběhy, které se opakují stále dokola, i když si lidé rádi myslí, že jejich případ je něčím zvláštní. Ty zvláštnosti však bývají jen detaily, které celkový rámec valně neovlivní. A ten váš příběh nemívá dobrý konec. Jestli vám to bude stát za to, musíte být hlavně na všechno strašně opatrná - úspěšná nevěra není pro hlupáky
My lidé provozujeme různé formy úletů,protože jsme permanentně nespokojeni,a stále hledáme nové a nové příjemné aktivity,které nám život nabízí.Co se týče vašeho dotazu milá Jani,co na to říci?Tady je každá rada drahá,přece jen vy sama musíte vědět co chcete,je to váš život,pokud se vám sex s tímto mužem líbí,a sama to tak cítíte,tak běžte do toho,ale dejte si pozor,aby se to manžel nedozvěděl,to by se mu očividně nelíbilo,že?Následky by jste si posléze musela přičíst jen a jen sama sobě,a že by nebyly příjemné,to je vcelku jasné.Musíte vědět a cítit,co je a co není pro vás prioritou,to my tady za vás nevyřešíme,ale obdivuji vás za to,že tak privátní a choulostivou záležitost ventilujete do éteru.
Pokud jste ochotná totéž tolerovat i u manžela, jste ochotná s tím žít a máte pocit, že vám manžel nestačí , tak proč ne. Já díky nemoci sex neznám už pár let ale manželovi ho neodpírám, nepátrám a rozhodně mi o tom doma nevypráví, ke mě se chová jako bych byla jediná žena na světě a každý večer nezapomene říct jak moc mě má rád. M ě stačí říct, jedu na výlet a já se neptám kam a s kým, vím že se večer vrátí. Někdy si říkám jestli jsem tak tolerantní nebo tak blbá. Jedno vím ale jistě, pokud bych byla zdravá a věděla to co vím, jelikož svět je malý a dřív nebo pozděj se to proflákne, balila bych mu kufry. Jestli vám to za to stojí?
A paní, kolikpak je vám let, když si v tomto neumíte poradit sama a hledáte rozhřešení u úplně cizích lidí? Nezávazný sex je nezávazný sex a hlavně je to nevěra jako Brno veliká. Takže, chcete-li si rozbít fungující manželství, jste na té správné cestě. A ještě to obrátím. Jak by se vám líbilo, kdyby totéž, ale v bledě modrém, provozoval váš manžel? Jakože by si taky našel někoho lepšího, se kterým by zažíval ty chvíle slasti?
Milá zlatá, vidím to na reklamu, jako hrom. jak už zde jeden napsal. Ani snad nejste žena. Takto se dokáže chlubit jen chlap, a potom hlavně odkaz na ty stránky, kde jste se tak seznámil/a. Jo, jo, lidská vynalézovost nezná mezí, když klesají tržby, viďte? - stařenka
Ať je to, jak chce, tyhle nezávazné vztahy končí špatně. Ženské prostě nedokáží mít nezávazný vztah bez toho, aniž by se dříve či později začaly citově angažovat. A pokud to dokáží, mají určitě vyšší míru testosteronu.
Pak už se musí uplatnit jedině následující... "Neopouštěj toho, koho miluješ pro toho, kdo se ti líbí. Protože ten, kdo se ti líbí, tě jednou opustí pro toho, koho bude milovat."
Jasně Geo a stařenko. Je to tak! Také mi bylo divné, že je tam napsána adresa portálu.Mohla přece napsat jednoduše, že se s ním seznámila přes internet, stejně bychom všichni věděli o co jde. Nemá smysl odpovídat, je to reklama. Navíc zakladatelka není v rgistrovaných, je to jenom "nahodilá" návštěvnice. Ale tady těžko najde adepty, si myslím tedy já. Teď budu čekat, jestli se ozve. Něco by vymyslet měla, aby nám třem vyvrátila naše podezření.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.