Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznáte někdo jméno hry se žábou?

Od: 123* odpovědí: 6 změna:

Ahoj. Nevím, jestli mi dokážete pomoc, ale třeba se někdo najde. :)

Asi před 5 lety jsem hrála jednu hru. Měli jste žábu a museli jste s ní přejít přes různé překážky, až jste se dostali snad k nějakému leknínu a tím pádem do dalšího kola. Ovládání bylo myslím šipkama a mezerníkem, protože jste občas skákali. Jeden level bylo, že jste museli přeskákat silnici, kde jezdily náklaďáky, a pak se přeplavit přes řeku. A měli jste životy. Víc už si fakt nepamatuju.

Tak co? Víte někdo název této hry? Děkuju moc. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

FROG? Je to ono? Starsi hra ale *smich*

doplněno 20.11.11 20:37:

frogger... Kruci ted nevim, nevim, ale uplne ji vidim.

Je to ono, ze jo? Akorat toto je na PS

123*
hodnocení

Tak to nedokážu říct. Vyhledalo se mi spoustu výsledků a nějak jsem nenašla to správné. Ale je možné, že myslíme to samý. :D Ano, starší hra to je. :D

ladinpraha*
hodnocení

0x

Frogger.

doplněno 20.11.11 20:51:

happyhopper.org/...

123*
hodnocení

happypenguin.org/...

Jo, děkuju. Tohle jsem hrála. :)

123*
hodnocení

Vlastně to byla dvojka. :D Ale stejně díky za ten název. :)

lucki
hodnocení

0x

ahoj ja sem tu hru taky hrala a neuzu si zspmenout jak se jmenovala ale as nějak moorhuhn ale nevim jak dal měj se zatim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]