Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na vlasy?:)

Od: mrcarter* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, už delší dobu si každé ráno upravuji vlasy voskem. Mám svoje vlasy rád a chci, aby vypadaly hezky. Problém je v tom, že když si vlasy umyju, nedrží svůj tvar (chápu, že bez vosku apod. to nejde) ale moje vlasy nedrží vůbec ani když si je učešu na stranu. Hned spadnou zpět do obličeje a vypadá to divně.. kamarád si do vlasů nic nedává a drží mu učesané..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravím, každý máme jiné vlasy-ma kamarádka má vlasů hodně a má je pevné a silné, já mám od přírody vlasů méně a jsou jemné. Kamarádce drží v podstatě jakýkoliv účes, mě nedrží nic. Pouze pokud použiji gumu na vlasy od Schwarzkopf nebo jinou... Ale na objem mi nepomůže nic, takže vám asi taky nic nepomůže, prostě máte jemné vlasy, které nedrží sami od sebe tvar.

market*
hodnocení

0x

Ahoj holky, poradte mi prosim nejake vlasove doplnky s nimiz bych si mohla delat prilezitostne ucesy sama doma ktere mi budou drzet v mych jemnych vlasech..:(

anita*

Kdyz nemam cas, pouivam jen skripecky nebo gumicky a celenky s kvety.:) A kdyz si natom dam trochu zalezet, tak posledne jsem si oblibila na drdol twister koblihu.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]