Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postup soustružení

Od: matterazy* odpovědí: 2 změna:

Dobrý podvečer všem, potřeboval bych od někoho kdo se vyzná aspoň trochu v soustružení laskavost. Pomohl by mi někdo napsat nějaký přibližný postup soustružení součásti na obrázku. :)? Vůbec si nevím rady a omlouvám se za pofidérní kvalitu jakou je nakreslen. Budu postup zpracovávat do listu, který jsem přiložil. takže díky za každou snahu budu vděčný.

Postup soustružení

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

matterazy*
hodnocení

Sem to budu zpracovávat

doplněno 20.11.11 16:40:

obrazek

Postup soustružení #2

des*
hodnocení

0x

1)Dals to do špatné rubriky

2)začal bych zprava-upnout za asi pr.30,zarovnat čelo,vyvrtat díru,udělat závit,sražení hran.

3)našroubovat na závitový trn,sjet na pr.28,další menší,pr.,na závit,zápich,sražení hran,vyřezat závit.

doplněno 20.11.11 18:03:

Nenapsal jsem všechno,schválně,zapni mozek.Např.součástka se musí o něco opřít...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]